Hoe sterk is jullie relatie? Doe hier de test>

Zoek binnen:

In dít land hebben vrouwen volgens onderzoek het beste sexleven

Het land waar je woont, heeft invloed op het niveau van je sexleven. Althans, als we onderzoek mogen geloven. Uit onderzoek blijkt namelijk dat vrouwen in dit Europese land het goed voor elkaar hebben.

Vrouwen in Denemarken hebben volgens datingsite Victoria Milan het beste sexleven ter wereld. Daarvoor vroegen ze 6000 vrouwen uit 20 landen om een vragenlijst in te vullen. In Denemarken zouden vrouwen het meest tevreden zijn doordat de mannen daar gemiddeld 44 minuten per vrijpartij bezig zijn met het plezier van de vrouw. In Amerika ligt dat op 41 minuten.

Advertentie

Nederland
Ons land komt niet zo best uit dit onderzoek. Nederlandse mannen zouden namelijk gemiddeld maar 23 minuten met de vrouw bezig zijn, net zoals in Italië en Frankrijk. We doen het dan wel weer iets beter dan onze Belgische buren, waar het gemiddelde op 21 minuten ligt, maar kunnen dus nog wat van de Denen leren.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Indy100.com. Beeld: iStock.

Igone de Jongh: “Door Thijs leer ik om niet in paniek te raken”

Igone de Jongh Libelle

Met haar afscheid van Het Nationale Ballet had danseres Igone de Jongh (41) een helder doel voor ogen: minder keurslijf, meer vrijheid. “Het is zo lekker om zélf mijn keuzes te kunnen maken.”

Het is een van die tropische dagen in augustus en door de straten blaast een snikhete wind, maar in het hotel waar we hebben afgesproken is het heerlijk koel. Toch vraagt danseres Igone de Jongh (41) bijna smekend: “Zullen we buiten lunchen? Het is hier zo koud! En ik ben dol op dit weer.” Dus zitten we even later aan een tafeltje langs een Amsterdamse gracht en kijken we

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien