Hoe sterk is jullie relatie? Doe hier de test>

Zoek binnen:

Lauren Verster (38) voelt zich schuldig over breuk met Jort Kelder

Lauren Verster en Jort Kelder zijn inmiddels vier jaar uit elkaar. Ze reageert nu open op die roerige tijd.

In de nieuwe LINDA. vertelt ze aan Thomas Acda (51) eerlijk wat haar nog altijd dwarszit. “Ik hield van mijn ex, ik bewonderde hem: hoe kon ik nou bij zo iemand weggaan?”

Advertentie

Het gebeurde
Toch overkwam het haar. Ze werd stapelverliefd op een ander. En dat wilde ze eigenlijk helemaal niet. “Ik probeerde het steeds af te kappen, we stuurden elkaar lange, dramatische brieven, we gaven elkaar sieraden als afscheid, we spraken af elkaar nóóit meer te zien, maar dan kwam er één smsje van hem binnen en hop, ik zat weer in de auto, gas erop, over de snelweg, naar zijn huis.”

“Ondertussen dacht ik: wat doe je? Wat doe je? Wat doe je? Ga terug! Draai om! Ik wilde mijn relatie helemaal niet verbreken, maar ik kon ook mijn liefde voor die ander niet stoppen. Bizar hè? Wreed, ook wel.” Ze is nog altijd samen met Jasper Diepeveen. Samen hebben ze een dochter, Leentje. Het meisje werd in januari dit jaar geboren. Ondanks alles wat volgde blijft Lauren haar verleden lastig vinden. Zo zegt ze tegen Thomas: “Weet je dat ik me er nog steeds rot over voel? Dit heeft hij niet verdiend.”

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: LINDAnieuws. Beeld: ANP

Art Rooijakkers: “Ik was totaal niet op het vaderschap voorbereid”

Art Rooijakkers Libelle

Presentator Art Rooijakkers (44) heeft niet stilgezeten tijdens de lockdown: hij schreef De eeuw van mijn dochters. In dit boek beschrijft hij hoe de wereld eruit zal zien als zijn nu driejarige dochters Puk en Keesje volwassen zijn.

Als Art Rooijakkers om 9.00 uur ’s ochtends arriveert, heeft hij al een uur getraind in de sportschool. Dat doet hij een paar keer per week. De presentator wil fit blijven, niet in de laatste plaats

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien