Italiaans leren tassen van € 329,- voor € 79,95

Zoek binnen:

Lauren Verster openhartig over haar hobby tantra

Presentatrice Lauren Verster mag dan een gezin hebben en in verwachting zijn van haar tweede kindje, dat betekent niet dat ze haar wilde haren helemaal kwijt is. Ze staat namelijk nog steeds voor alles open.

Eerder vertelde ze al dat ze wel eens aan tantra had gedaan. En nu laat ze weten aan de Volkskrant dat de sensuele yoga nog steeds een hobby is.

Advertentie

Slecht imago
Wel maakt ze een kanttekening bij haar hobby. “Tantra heeft een vreselijk imago: het wordt gebruikt om massale orgies in spirituele woorden te verpakken, of om mensen te misbruiken. Maar het draait om intimiteit, niet noodzakelijk om sex”, aldus de presentatrice.

Tantra als hobby
Wat ze dan precies doet? “Bij een makkelijke oefening gaat je geliefde op zijn buik of rug liggen en zet je de timer op twintig minuten. Je streelt hem van kruin tot voetzool, ieder deel van het lichaam even lang: je mag niet blijven hangen bij geslachtsorganen of tepels. Als je aan iets anders dreigt te denken, moet je je direct weer focussen op de massage”, zegt ze tegen de krant.

Ze ziet het meer als een vorm van meditatie dan als iets seksueels. Lauren: “Je gedachten worden rustiger, waardoor je intenser voelt, ruikt en ziet. Zo ervaar je meer intimiteit met je geliefde dan ervoor, toen je nog aan de boodschappen van morgen dacht.”

Extatisch hoogtepunt
Overigens heeft Lauren nog een hobby, ze doet namelijk aan ecstatic dance. “Meestal doe ik ecstatic dance ’s ochtends in een nachtclub met een groep van soms 100 mensen. Het houdt in: urenlang dansen zonder drank, drugs of gesprekken. De dj begint rustig en bouwt langzaam op naar een extatisch hoogtepunt.”

De blondine is momenteel 17 weken zwanger van een meisje. Lauren en haar vriend Jasper hebben al een dochter van 1 jaar, Leentje.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Volkskrant. Beeld: ANP

Speel hier de woordzoeker van maandag 17 februari

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien