Ontdek Drenthe! Boek nu met 40% korting>

Zoek binnen:

Lauren Verster: “Jort is keihard in zijn uitspraken”

Libelle voelt presentatrice Lauren Verster aan de tand. Want is het nu aan of uit met Jort? En, heeft ze een kinderwens? “Ik zou het wel leuk vinden, maar het is ook een beetje hoe het leven loopt.” 

Lauren Verster en Jort Kelder zijn een stel, maar volgens de geruchtenmachine heeft hij een tijdje geleden het ‘monumentale dijkhuis’ verlaten waar hij met zijn Lauren woonde en is hij vertrokken naar een eigen appartement in Amsterdam. En dan weet je het wel, volgens de roddelpers. Dan is het Over en Uit. Probleem is: het duo heeft tot nu toe nog geen mededelingen gedaan, zoals dat zo mooi heet. Maar we kunnen ook moeilijk doen alsof er niks aan de hand is. Dus…

Advertentie

Is het nou uit?
“Oh, sorry, maar ik heb helemaal geen zin om het daar over te hebben. Ik ben daar een beetje klaar mee. Iedereen schrijft maar van alles! Eerst is mijn vader overleden die helemaal niet dood is, dan lees ik in De Telegraaf dat ik lesbisch ben en nou is het weer uit met Jort! Er is de hele tijd wat. Ik trek ergens een grens. Ik ga niet in op al die verhalen, en al helemaal niet op verhalen over mijn relatie. Daar ben ik gewoon kwetsbaar in, dat is té privé. Iedereen op straat heeft er een mening over, iedereen bemoeit zich ermee.”

Waarom komt die ongewenste belangstelling zo hard bij je binnen?
“Ik ben overgevoelig, dat speelt ook mee. Ik ben vrij snel geraakt en dat vinden mensen wel lastig aan mij. Als iemand iets verkeerd zegt, kunnen bij mij opeens de tranen in de ogen springen en kan ik helemaal uit balans zijn. Het is een verschrikkelijke eigenschap voor degene die een relatie met mij heeft. En dan kies ik op mijn beurt uitgerekend iemand als Jort, het zal de kosmos wel zijn… Jort is keihard in zijn uitspraken, die ramt echt met woorden, dus ik moet soms echt even slikken. Dan moet ik echt tegen mezelf zeggen: ‘Dit is gewoon zijn manier van praten en over 10 minuten is het weer over.’ ”

Wil je kinderen?
“Ik heb er natuurlijk wel over nagedacht, ik ben nu 35. Ik zou het wel leuk vinden, maar het is ook een beetje hoe het leven loopt. Ik vaar qua kinderen op mijn intuïtie. Als het zo is, is het zo en als het niet zo is, is het niet zo. Dus dat gaan we zien.”

Lees het hele interview met Lauren in Libelle 38, vrijdag 10 september in de winkels. 

VIDEO: Lauren over het geheim van een goede relatie:
[sm-video-embed]

[/sm-video-embed]

Interview: Jan Heemskerk. Bewerking: Elselien van Dieren. Beeld: Dafne Ederveen. Video: Denise Mulder

Tessel Tindert: “Hij noemde mijn dochter Julie een lekker wijf”

Als ik thuis kom na mijn bezoek aan Taco blijkt mijn opnameapparaatje niet gewerkt te hebben. Maar ik vind het niet erg, ik moet er eerlijk gezegd niet aan denken om deze avond nog eens te beluisteren.

Ik schenk een groot glas wijn in, schud wat nootjes in een bakje en laat het bad vollopen. In het warme water laat ik Taco letterlijk van me afglijden. Ik overdenk de avond, de vier maanden dat ik met hem heb gedate, zijn leugens, zijn bedrog, mijn gevoel over hem. Zou ik nu niet in bad zitten, dan zou ik God op mijn blote knoeien bedanken dat hij me niet verliefd op deze man

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien