Hoe sterk is jullie relatie? Doe hier de test>

Zoek binnen:

Fans speculeren erop los na zien van leader 'WIDM' 2020

Vanaf 11 januari breken voor de echte WIDM-fans weer spannende weken aan. Zaterdagavond kon voor veel kijkers de voorpret en het speculeren al beginnen met Moltalk, waarna ook de leader van dit seizoen werd getoond.

In die leader (met dat bekende spannende deuntje) zien we zowel de kandidaten als beelden uit het land waar de opnames hebben plaatsgevonden. Dit jaar reisden alle kandidaten af naar China. Vaak zitten er ook hints in verstopt.

Advertentie

Wie is het?
Op social media regent het reacties van mensen die niet kunnen wachten op de start van het nieuwe WIDM-seizoen. En natuurlijk speculeren fans van het programma erop los. Zo komt Miljuschka al lopend in beeld, waarna de letters M, O en L in beeld verschijnen. En wanneer cabaretier en schrijver Johan Goossens in beeld verschijnt, klinken precies de woorden ‘de mol’.

Onder de loep
Álle details worden aandachtig door kijkers bestudeerd. “Het shirt dat Miljuschka draagt op de foto, daar staat het jaar 1976 op. Dat verwijst naar de draak, een van de Chinese sterrenbeelden. Is dat een aanwijzing of niet?”, schrijft iemand. “Ik vind de beweging die Anita in het eindshot met haar hoofd maakt heel verdacht”, laat een ander weten. Ook de telefoon die in beeld komt met daarop het tijdstip 18.10 uur vindt een kijker verdacht. “Misschien is er iemand jarig op 18 oktober?”

We zullen nog even geduld moeten hebben voor we weten wie de groep dit jaar voor de gek heeft gehouden. Met enkel de beelden uit de leader gaan we daar ongetwijfeld niet achterkomen.

Wie is de Mol? is vanaf zaterdag 11 januari elke week te zien om 20.30 uur op NPO 1, met deze 10 kandidaten:

Modeontwerper Claes Iversen
Presentatrice Miljuschka Witzenhausen
Presentator Buddy Vedder
Cabaretier Johan Goossens
Actrice Jaike Belfor
Muzikant Rob Dekay
Presentatrice Leonie ter Braak
Oud-voetballer Nathan Rutjes
Presentatrice Anita Witzier
Actrice Tina de Bruin

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron & beeld: Avrotros

Lees meer

Art Rooijakkers: “Ik was totaal niet op het vaderschap voorbereid”

Art Rooijakkers Libelle

Presentator Art Rooijakkers (44) heeft niet stilgezeten tijdens de lockdown: hij schreef De eeuw van mijn dochters. In dit boek beschrijft hij hoe de wereld eruit zal zien als zijn nu driejarige dochters Puk en Keesje volwassen zijn.

Als Art Rooijakkers om 9.00 uur ’s ochtends arriveert, heeft hij al een uur getraind in de sportschool. Dat doet hij een paar keer per week. De presentator wil fit blijven, niet in de laatste plaats

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien