Hoe sterk is jullie relatie? Doe hier de test>

Zoek binnen:

Leco van Zadelhoff drijft de spot met déze imperfectie van Chantal Janzen

Niemand is perfect. Nee, zelfs Chantal Janzen niet. Althans, als we hairstylist en visagist Leco van Zadelhoff mogen geloven. 

Chantal Janzen laat in haar Instagram Stories een kijkje achter de schermen zien, want wat doet Leco nu allemaal om haar er iedere keer weer stralend uit te laten zien? Nou, stiekem best wel veel.

Advertentie

Niet meer zo dik
In het kort vertelt Leco wat hij allemaal van plan is. “Ik ga donkere ogen maken, iets meer wimpers, klein beetje schaduw”, begint hij te vertellen, waarmee hij doelt op het shapen van Chantals wangen, door wat blush nét onder de jukbeenderen aan te brengen. Totdat Chantal hem onderbreekt: “Heel veel schaduw.” “Nee, klein beetje schaduw, want je bent niet meer zo dik”, antwoordt Leco dan droog. Chantal barst in lachen uit.

Verborgen gebreken
Verder laat Leco zien dat hij Chantals neus met behulp van diezelfde ‘schaduw’ optisch wat scherper maakt en dat nét wat mooier staat. “Heb ik nog meer verborgen gebreken?” Chantal is nieuwsgierig. “Nou, jouw ene ooglid hangt iets meer dan je andere ooglid. Dus ik moet je arcadeboog aan de rechterkant iets hoger maken dan aan de linkerkant. Ja, sorry!” Chantal reageert verontwaardigd: “Dat heb je me nooit verteld!”

Eindresultaat
Leco heeft op zijn Instagram het prachtige eindresultaat gedeeld. “Moest van Leco m’n hoofd zo houden. Dan zie je oogschaduw”, staat er boven de foto. Heel charmant is de foto van Chantal niet, maar de make-up ziet er uiteraard weer fantastisch uit.

Heb jij net als vele anderen geen privé-visagist zoals Chantal Leco heeft? Beautyvlogger Susan legt uit hoe je in vijf minuten de perfecte make-up aanbrengt:

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Instagram. Beeld: ANP

Art Rooijakkers: “Ik was totaal niet op het vaderschap voorbereid”

Art Rooijakkers Libelle

Presentator Art Rooijakkers (44) heeft niet stilgezeten tijdens de lockdown: hij schreef De eeuw van mijn dochters. In dit boek beschrijft hij hoe de wereld eruit zal zien als zijn nu driejarige dochters Puk en Keesje volwassen zijn.

Als Art Rooijakkers om 9.00 uur ’s ochtends arriveert, heeft hij al een uur getraind in de sportschool. Dat doet hij een paar keer per week. De presentator wil fit blijven, niet in de laatste plaats

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien