Italiaans leren tassen van € 329,- voor € 79,95

Zoek binnen:

Leontine Borsato laat voor het eerst sinds de breuk van zich horen

Marco en Leontine Borsato maakten afgelopen week bekend dat ze na een huwelijk van 23 jaar uit elkaar gaan. Rondom Leontine bleef het daarna stil, maar vandaag – op de dag van de liefde – laat ze voor het eerst van zich horen.

Op Instagram deelt zij een post met haar volgers waarin de tekst staat “Loslaten is het nieuwe verbinden”. Toeval dat het op Valentijnsdag is? Zeker niet, want daarnaast schrijft ze dat ze iedereen een vrolijke Valentijnsdag wenst.

Advertentie

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Happy Valentines day everyone ❤️

Een bericht gedeeld door Leontine Borsato (@leontineborsato) op

Hartjes voor Leontine

Er wordt volop op Leontine’s bericht gereageerd. Niet zozeer met woorden, maar vooral met hartjes en likes. Op de post is te zien dat hij geplaatst is vanuit Blaricum, de plek waar Marco en Leontine wonen. Het is nog altijd niet duidelijk wie van de twee hier blijft, maar er gaan geruchten dat Marco op dit moment bij zijn moeder is ingetrokken.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!
Bron: Instagram, Beeld: Brunopress

Zo ziet deze week (18 t/m 24 februari) eruit volgens je numeroscoop

Numeroscoop

Premium

Ben jij benieuwd wat jou deze week te wachten staat? Bekijk dan elke week hier je numerologische weekvoorspelling.

Numerologie is een studie over de getallen in je leven. Het is een eeuwenoude wiskundige wetenschap die gebaseerd is op het idee dat het hele universum een systeem is dat te ontrafelen valt naar basiselementen: nummers. Gebeurtenissen en persoonlijkheden ontwikkelen zich niet in het wilde weg, maar hebben samenhang en betekenis. De getallen helpen ons om onszelf en de wereld om ons heen beter te begrijpen.

Numerologie werkt met cycli van steeds 9 jaar en kan

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien