Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Leontine Borsato laat voor het eerst sinds de breuk van zich horen

Marco en Leontine Borsato maakten afgelopen week bekend dat ze na een huwelijk van 23 jaar uit elkaar gaan. Rondom Leontine bleef het daarna stil, maar vandaag – op de dag van de liefde – laat ze voor het eerst van zich horen.

Op Instagram deelt zij een post met haar volgers waarin de tekst staat “Loslaten is het nieuwe verbinden”. Toeval dat het op Valentijnsdag is? Zeker niet, want daarnaast schrijft ze dat ze iedereen een vrolijke Valentijnsdag wenst.

Advertentie

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Happy Valentines day everyone ❤️

Een bericht gedeeld door Leontine Borsato (@leontineborsato) op

Hartjes voor Leontine

Er wordt volop op Leontine’s bericht gereageerd. Niet zozeer met woorden, maar vooral met hartjes en likes. Op de post is te zien dat hij geplaatst is vanuit Blaricum, de plek waar Marco en Leontine wonen. Het is nog altijd niet duidelijk wie van de twee hier blijft, maar er gaan geruchten dat Marco op dit moment bij zijn moeder is ingetrokken.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!
Bron: Instagram, Beeld: Brunopress

Dagboek Maud 24: “Mam, doe niet zo gek, dat is gevaarlijk!”

Maud - Libelle

Premium

De psycholoog heeft Maud geadviseerd haar moeder meer te stimuleren om haar uit haar depressie te trekken.

Natuurlijk ga ik proberen om mama uit haar depressie te halen. Ik wil haar laatste levensfase zo aangenaam mogelijk maken. Als me dat mijn laatste beetje vrije tijd kost, dan is dat maar zo. Gevolg is wel dat ik constant ruzie heb met Koen. Terwijl ik aan mama voordoe hoe ze een appel schilt en de tafel dekt, stoort hij me de hele tijd met onnozele vragen als: “Weet je of we nog koffiepads hebben?” “Hoe laat komt de post meestal?” “Op welke dag

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien