Cadeautip: 4-delige My-Jewellery sieradenset voor € 39,95

Zoek binnen:

Leontine Borsato op vakantie zonder Marco na uitkomst affaire

Leontine Borsato geniet van een heerlijke vakantie op Aruba. Dit doet ze samen met een groep vrouwelijke BN’ers. Het moet een heftige week zijn voor Leontine, want de affaire die Marco 10 jaar geleden had werd landelijk nieuws.

Donderdagochtend kwam het nieuws naar buiten dat Marco een affaire heeft gehad met pianiste Iris Hond tijdens het huwelijk met Leontine. Weekblad Privé schreef over de geheime relatie en kort daarna werd dit gerucht door Iris en Marco bevestigd.

Advertentie

Rust
Hoewel de affaire al 10 jaar geleden plaatsvond en de twee ondanks alles nog steeds zielsgelukkig met elkaar zijn, lijkt Leontine nu toch de rust op te zoeken.

Genieten
Leontine viert vakantie op Aruba samen met onder andere Kirsten Schilder, Quinty Trustfull, Edsilia Rombley, Kim Kötter en Anouk Smulders. Op Instagram deelt ze hoe ze geniet van lekker eten, een boottocht op zee en een workshop scrub maken.

Quinty
Leontine lijkt vooral blij te zijn met het gezelschap van vriendin Quinty Trustfull. Bij een foto van de twee op Instagram schrijft ze: “Samen omgeroepen bij Veronica, samen veel meegemaakt, samen naar Aruba. Lieve Quinty, wat mooi en fijn om hier met jou te zijn!”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Wat heerlijk om hier met deze prachtige vrouwen te mogen zijn en om samen te delen ❤️#Aruba #onehappyisland

Een bericht gedeeld door Leontine Borsato (@leontineborsato) op

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Instagram. Beeld: ANP

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien