Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Leontine Borsato laat met gewaagde foto zien wat ze van de affaire van Marco vindt

Het nieuws dat Marco tien jaar geleden meer dan vriendschap heeft gehad met pianiste Iris Hond, is inmiddels bekend. Leontine laat nu van zich horen op social media.

De presentatrice laat met een subtiele en gevatte foto zien dat het met haar wel goed gaat.

Advertentie

Knipoog
Met een goede dosis humor gaat ze om met de affaire van haar man. Marco en Leontine hebben eerder al eerlijk en open gereageerd op de commotie. Marco schreef eerder op Instagram: “Wij hebben nooit onder stoelen of banken gestoken dat het faillissement destijds niet alleen zakelijk, maar ook persoonlijk een zware wissel op ons heeft getrokken. Het besef hoeveel wij van elkaar houden en het kritisch naar onszelf blijven kijken heeft ons, na een huwelijk van inmiddels 22 jaar, sterker gemaakt dan ooit.” Leontine deelde toen zijn woorden en reageerde onder de berichten van Marco met veel hartjes.

Leontine laat nu met een knipoog zien dat er lippenstift op haar blouse zit. Dat is een herkenbaar symbool van vreemdgaan. Haar fans reageren enthousiast op deze spot. ‘Wat een lekker mens ben je toch, met heerlijke humor’.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

💋

Een bericht gedeeld door Leontine Borsato (@leontineborsato) op

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Instagram. Beeld: ANP

Elsemarie (49): “Op deze manier heb ik nog nooit aandacht van een man gehad”

Elsemarie (49): “De keren in mijn leven dat ik verliefd was, heb ik veel en hartstochtelijk gevreeën. Met mijn man, met wie ik nu vijftien jaar getrouwd ben, doe ik dat nog steeds.

Verliefdheid en sex heb ik nooit los van elkaar kunnen zien. Tot een paar jaar geleden een nieuwe collega op de zaak kwam. Niet een heel opvallende man, maar hij had een uitstraling die mij aantrok. We raakten met elkaar in gesprek en het klikte meteen. Al gauw zaten we tijdens de lunchpauze aan hetzelfde tafeltje in de kantine en gingen we daarna nog even een eindje lopen.

Net zoals i

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien