Italiaans leren tassen van € 329,- voor € 79,95

Zoek binnen:

Leontine Borsato laat met gewaagde foto zien wat ze van de affaire van Marco vindt

Het nieuws dat Marco tien jaar geleden meer dan vriendschap heeft gehad met pianiste Iris Hond, is inmiddels bekend. Leontine laat nu van zich horen op social media.

De presentatrice laat met een subtiele en gevatte foto zien dat het met haar wel goed gaat.

Advertentie

Knipoog
Met een goede dosis humor gaat ze om met de affaire van haar man. Marco en Leontine hebben eerder al eerlijk en open gereageerd op de commotie. Marco schreef eerder op Instagram: “Wij hebben nooit onder stoelen of banken gestoken dat het faillissement destijds niet alleen zakelijk, maar ook persoonlijk een zware wissel op ons heeft getrokken. Het besef hoeveel wij van elkaar houden en het kritisch naar onszelf blijven kijken heeft ons, na een huwelijk van inmiddels 22 jaar, sterker gemaakt dan ooit.” Leontine deelde toen zijn woorden en reageerde onder de berichten van Marco met veel hartjes.

Leontine laat nu met een knipoog zien dat er lippenstift op haar blouse zit. Dat is een herkenbaar symbool van vreemdgaan. Haar fans reageren enthousiast op deze spot. ‘Wat een lekker mens ben je toch, met heerlijke humor’.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

💋

Een bericht gedeeld door Leontine Borsato (@leontineborsato) op

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Instagram. Beeld: ANP

Speel hier de woordzoeker van zaterdag 22 februari

woordzoeker

Premium

Wil jij je weekend goed beginnen met een ouderwetse puzzel? Dan heb jij geluk want op deze zaterdag 22 februari hebben wij weer een leuke woordzoeker voor je klaarstaan. Na aankoop heb je 7 dagen om ‘m op te lossen. Je vindt de puzzel terug in jouw bewaarlijst. Succes!

[premium-verder-lezen]

[puzzel]

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien