Nu met 40% korting: 2 olijfbomen in Elho pot

Zoek binnen:

Mamma mia! Dit is wel heel leuk nieuws voor Abba-fans

Al tijden wordt er gehint op een ABBA-comeback, maar ondanks wat speculatie hier en daar, was hier nog weinig duidelijkheid over. Tot nu! ABBA-lid Björn Ulvaeus laat namelijk weten hoe lang het nog zal duren voordat er nieuwe nummers uitkomen.

En dat is dichterbij dat je denkt…

Advertentie

Geen woord

Toen Björn Ulvaeus vorige week bij de alternatieve online versie van het Eurovisie Songfestival, Europe shine a light, verscheen, dachten veel fans dat hij informatie zou geven over een comeback van de band. Al jarenlang wordt hierover gesproken. Helaas liet de artiest hier geen woord over los.

Vertraging

ABBA-fans zitten al 2 jaar ongeduldig te wachten op het nieuwe album dat de band in 2018 al aankondigden. Na ruim 35 jaar zou het viertal eindelijk een reünie tot stand brengen. Helaas werd een jaar geleden aangekondigd dat deze comeback langer op zich zou laten wachten.

Het verlossende woord

Inmiddels heeft Björn het verlossende woord gegeven. In een interview met tv-zender CNBC gaf hij namelijk aan dat de 2 nieuwe singles van de band hoogstwaarschijnlijk in 2020 nog uit zullen komen! Binnen 6 maanden zullen de nummer dus te beluisteren zijn volgens de popster.

‘Buitengewoon’

Ook vertelt Björn over hoe het was om weer samen te zijn met alle bandleden in de studio. “Na een halve minuut waren we terug in de tijd en voelde het alsof we er gisteren nog waren”, vertelt hij. “Het was zo vreemd. Dat gevoel tussen ons was buitengewoon.”

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Cnbc. Beeld: Brunopress. 
Lees meer

Als antibiotica niet meer werkt: dit moet je weten over bacteriofagen

bacteriofagen

Premium

We worden steeds resistenter voor antibiotica, en dat is volgens artsen een groot probleem. Gelukkig is er een alternatief: bacteriofagen. Wat zijn dat en waarom is die therapie in Nederland nog geen optie?

Inge: “Vijf jaar geleden kreeg ik een blaasontsteking. Die is niet adequaat aangepakt, waardoor ik met een bloedvergiftiging in het ziekenhuis belandde. Daarna ben ik nooit goed hersteld. Geregeld moest ik met spoed naar de huisarts omdat ik me beroerd voelde. Dan kreeg ik een nieuwe dosis medicijnen om de ontsteking eronder te krijgen, maar pillen hie

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien