Italiaans leren tassen van € 329,- voor € 79,95

Zoek binnen:

Lief: Lauren Verster onthult geslacht tweede kindje

Lauren Verster is zwanger van haar tweede kindje. Dit maakte de presentatrice onlangs bekend. Tijdens de première van Once Upon a Time in Hollywood onthult ze maandagavond wederom een meisje te verwachten. Dit meldt Shownieuws.

Na haar relatie met Jort Kelder is Lauren Verster sinds 2016 samen met haar vriend Jasper. Het stel heeft al 1 kindje, de 1-jarige Leentje.

Advertentie

Filmpremiere
Op de rode loper van de Nederlandse premiere van de Quentin Tarantino’s Once Upon a Time in Hollywood waren allerlei bekende Nederlanders aanwezig. Zo ook de zwangere Lauren Verster. Ze schitterde in een prachtige jurk vol pailletten en droeg haar haren in haar welbekende vlecht. Aan Shownieuws vertelt de presentatrice openhartig hoe het met haar gaat.

Zwangere Lauren Verster
Lauren Verster vertelt over de eerste periode van haar zwangerschap: “Ik was de eerste drie maanden echt zeeziek, toen dacht ik echt ‘houdt dit ooit op’.” Inmiddels is de blondine 17 weken zwanger en gaat het een stuk beter. “Ik voel me nu gelukkig echt heel goed”, aldus Lauren.

Kinderkamers
Haar vriend heeft een bijzondere reactie op haar zwangerschap, vertelt Lauren: “Mijn vriend ging meteen een nest bouwen als een soort van vogel. Hij is nu alles aan het afbreken en opbouwen en kinderkamers aan het maken. Maar ik heb daar geen last van, ik ben heel blij!”

De laatste nieuwtjes, tips en trends in je mailbox? Meld je aan voor de gezelligste nieuwsbrief van Nederland! 

Bron: Shownieuws. Beeld: ANP

Speel hier de woordzoeker van zaterdag 22 februari

woordzoeker

Premium

Wil jij je weekend goed beginnen met een ouderwetse puzzel? Dan heb jij geluk want op deze zaterdag 22 februari hebben wij weer een leuke woordzoeker voor je klaarstaan. Na aankoop heb je 7 dagen om ‘m op te lossen. Je vindt de puzzel terug in jouw bewaarlijst. Succes!

[premium-verder-lezen]

[puzzel]

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien