Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Heel leuk liefdesnieuws voor Olcay Gulsen en Ruud de Wild

NPO Radio 2-dj Ruud de Wild (50) en presentatrice Olcay Gulsen (39) zijn zó verliefd, dat ze een volgende stap in hun relatie zetten.

Het stel maakt op Instagram Stories bekend dat ze gaan samenwonen.

Advertentie

Plamuren

“Ik ben een belangrijke vraag vergeten te stellen”, zegt Olcay. “Waarom ben je aan het plamuren? Ga je soms verhuizen?”, lokt ze uit. “Ik ga samenwonen met iemand”, antwoordt Ruud. “Nou, dat is het plamuren wel waard toch?” reageert Olcay.

Relatie

Olcay en Ruud hebben sinds begin vorig jaar een relatie. Even waren ze uit elkaar, omdat Olcay het moeilijk had met de dood van haar ex-vriend James Harris (41). Nadat ex-geliefden Olcay en Ruud beiden te gast waren in een uitzending van RTL Bouleavrd, bloeide de liefde weer op. Misschien komt er zelfs nog wel een liefdesbaby aan, dat zien ze in ieder geval wel zitten.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

U & Me ❤️ @ruuddewild

Een bericht gedeeld door Olcay Gulsen (@olcay) op

Dit is hoe Ruud de Wild destijds over zijn tijdelijke breuk met Olcay Gulsen heen kwam:

De mooiste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Instagram. Beeld: Brunopress

Zo ziet deze week (20 t/m 26 oktober) eruit volgens jouw numeroscoop

Numeroscoop

Er is een gloednieuwe week aangebroken. Dus tijd voor een nieuwe numerologische weekvoorspelling. Ben jij benieuwd wat jou deze week te wachten staat?

Numerologie is een studie over de getallen in je leven. Het is een eeuwenoude wiskundige wetenschap die gebaseerd is op het idee dat het hele universum een systeem is dat te ontrafelen valt naar basiselementen: nummers. Gebeurtenissen en persoonlijkheden ontwikkelen zich niet in het wilde weg, maar hebben samenhang en betekenis. De getallen helpen ons om onszelf en de wereld om ons heen beter te begrijpen.

Numerologie werk

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien