Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Lieke van Lexmond ziet er fantastisch uit in prachtig badpak

Lieke van Lexmond en haar man Bas van Veggel hebben genoten van een heerlijke vakantie in Colombia. De presentatrice deelt de jaloersmakende vakantiefoto’s op Instagram. 

Het ziet er allemaal prachtig uit, maar de echte uitschieter is toch wel de foto waarop Lieke als een godin uit de zee rijst in een beeldschoon badpak. Dat doet ons spontaan weer verlangen naar lome zomerdagen aan het strand.

Advertentie

Droomweek
“Wat was dit een droomweek in Colombia. Slapen in een boomhut, in bad boven de bomen, magic. Nu weer heerlijk naar onze liefste mannetjes toe… home sweet home”, schrijft de presentatrice. Jaja, wrijf het er maar in.

Droom je ook van zo’n knap pak? Dit zijn onze favorieten:

Bron: Instagram. Beeld: ANP

Columnist Hans: “Het nadeel van gespreksnarcisten? Ze vréten energie”

Hans

Hans Verstraaten is journalist en schrijft elke week over de kleine én grote dingen in zijn leven. Deze week: gespreksnarcisten.

Gespreksnarcisme, ik had er nog nooit van gehoord. Een gespreksnarcist is iemand die gedurende een gesprek alleen maar over zichzelf wil spreken. Nu ik wist wat het was, moest ik meteen aan mijn buurvrouw Annemieke denken. Vorige week moest ik uitwijken voor een auto, waarbij ik van mijn fiets viel en mijn voet verstuikte. Dat liep een beetje moeilijk. “Wat heb jij nou?”, vroeg Annemieke, toen ik haar huis voorbij strompelde. “Van mijn fiet

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien