Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

Lieke van Lexmond zingt liedje voor jarige zus

Dat Lieke van Lexmond goed kan zingen, heeft ze door de jaren heen al wel bewezen. Haar muziekcarrière staat momenteel op een laag pitje, maar voor de verjaardag van haar zus maakte de presentatrice afgelopen weekend een uitzondering.

De moeder van twee zoontjes zong speciaal voor haar jarige zus Jetteke het nummer ‘Als de liefde niet bestond’ van Toon Hermans.

Advertentie

Zingende Lieke van Lexmond 
Op Instagram plaatst Lieke van Lexmond een videofragment, waarop ze zingend te zien en horen is. Bij de foto schrijft ze: “Met heel veel liefde heb ik dit voor mijn zus gezongen, altijd spannender in zo’n intiem gezelschap. Op piano mijn lieve en talentvolle vriendin Martine Wilbrink. Dit is echt een van mijn lievelingsliedjes, zo mooi!”

In de spotlights
Jetteke van Lexmond staat net als haar zus in de spotlights. Haar tweelingbroer daarentegen blijft liever anoniem. Jetteke is bekend geworden door haar werk als styliste en creative fashion editor voor het tijdschrift Vogue.

Lovende reacties
De volgers van Lieke van Lexmond reageren vol lof op haar zangkunsten. “Wat kan je prachtig zingen!! Het raakte me!”, schrijft iemand. Een andere fan reageert: “Wauw prachtig en wat mooie voice. Wat kan je toch veel!”

Benieuwd? Je kunt de video hieronder bekijken.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Instagram, Beeld: iStock

Janine (58) nam een ooglidcorrectie: “De maat was vol toen ik in de bios al na 5 minuten mijn ogen wilde sluiten”

ooglidcorrectie

Per jaar worden in Nederland ruim 30.000 ooglidcorrecties uitgevoerd, waarmee het hier een van de populairste cosmetische ingrepen is. Na afloop zijn de meeste mensen razend enthousiast. Daarom: alles over een ooglidcorrectie.

Vraag je aan Sarah (39) of ze ijdel is, dan zal het antwoord zijn dat ze dat beslist niet is. “Sterker nog, ik gebruik amper make-up en doe hoogstens twee keer per jaar lippenstift op. Ik ben dan ook niet het type dat snel aan zichzelf zou laten sleutelen.” Toch heeft ze vorig jaar besloten om haar bovenste oogleden te laten liften. Niet omdat ze

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien