Ontdek Drenthe! Boek nu met 40% korting>

Zoek binnen:

Lieke van Lexmond zingt liedje voor jarige zus

Dat Lieke van Lexmond goed kan zingen, heeft ze door de jaren heen al wel bewezen. Haar muziekcarrière staat momenteel op een laag pitje, maar voor de verjaardag van haar zus maakte de presentatrice afgelopen weekend een uitzondering.

De moeder van twee zoontjes zong speciaal voor haar jarige zus Jetteke het nummer ‘Als de liefde niet bestond’ van Toon Hermans.

Advertentie

Zingende Lieke van Lexmond 
Op Instagram plaatst Lieke van Lexmond een videofragment, waarop ze zingend te zien en horen is. Bij de foto schrijft ze: “Met heel veel liefde heb ik dit voor mijn zus gezongen, altijd spannender in zo’n intiem gezelschap. Op piano mijn lieve en talentvolle vriendin Martine Wilbrink. Dit is echt een van mijn lievelingsliedjes, zo mooi!”

In de spotlights
Jetteke van Lexmond staat net als haar zus in de spotlights. Haar tweelingbroer daarentegen blijft liever anoniem. Jetteke is bekend geworden door haar werk als styliste en creative fashion editor voor het tijdschrift Vogue.

Lovende reacties
De volgers van Lieke van Lexmond reageren vol lof op haar zangkunsten. “Wat kan je prachtig zingen!! Het raakte me!”, schrijft iemand. Een andere fan reageert: “Wauw prachtig en wat mooie voice. Wat kan je toch veel!”

Benieuwd? Je kunt de video hieronder bekijken.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Instagram, Beeld: iStock

Tessel Tindert: “Hij noemde mijn dochter Julie een lekker wijf”

Als ik thuis kom na mijn bezoek aan Taco blijkt mijn opnameapparaatje niet gewerkt te hebben. Maar ik vind het niet erg, ik moet er eerlijk gezegd niet aan denken om deze avond nog eens te beluisteren.

Ik schenk een groot glas wijn in, schud wat nootjes in een bakje en laat het bad vollopen. In het warme water laat ik Taco letterlijk van me afglijden. Ik overdenk de avond, de vier maanden dat ik met hem heb gedate, zijn leugens, zijn bedrog, mijn gevoel over hem. Zou ik nu niet in bad zitten, dan zou ik God op mijn blote knoeien bedanken dat hij me niet verliefd op deze man

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien