Nu met 40% korting: 2 olijfbomen in Elho pot

Zoek binnen:

Lil’ Kleine krijgt plek van Anouk in The Voice

Na zeven afleveringen van de Blind Auditions, krijgt Lil’ Kleine een meer centrale plek in de show. Anouk zit vanaf volgende week, in plaats van de rapper, op de hoek.

De ‘stoelendans’ is gedaan voor een betere interactie, zo vermoedt Anouk.

Advertentie

“Niet mijn humor”
“Misschien klets ik te weinig. Vaak bespreek je een beetje hoe een optreden is geweest, waarom je niet bent gedraaid.  Ik ben daar niet zo sterk in. Als iemand een grapje maakt, dan kan ik daar om lachen, maar soms is het niet mijn humor. Ook voel ik mij niet altijd geroepen om over alles maar iets te zeggen of een mening te hebben,” aldus Anouk.

Lastig bij te betrekken”
“De zangeres denkt dat de drie mannen daar wat makkelijker in zijn. “Ik begrijp het wel, het is voor tv waarschijnlijk iets beter. Ik vind het niet erg om aan de buitenkant te zitten,” zo vertelt ze. Ook Waylon vindt de stoelendans niet erg. “Kleine komt bij drie mensen. Hij heeft een grote mond natuurlijk, maar weet ook in één keer zijn plek. Het is niet dat wij denken ’wat een snotneusje’. Alleen: het was lastig in het begin om hem erbij te betrekken, toen hij op de hoek zat. Hij verdient een eerlijke kans.”

Nieuwe verdeling
Lil Kleine, die dit seizoen zijn debuut maakte als coach, zit bij de start van The Battles tussen Waylon en Ali B in. Dit is de nieuwe volgorde: Anouk – Ali B – Lil Kleine – Waylon. Dat was: Lil Kleine – Anouk – Ali B – Waylon.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Telegraaf. Beeld: ANP

Sylvia Witteman: “Hoe aardig je ouders ook zijn, op je 22e wil je wel bij ze weg”

dochter

Premium

Sylvia Witteman (54) is getrouwd, heeft een dochter (22), 2 zoons (18 en 15) en katten Lola en Siepie. Deze week wordt ze compleet verrast door haar 22-jarige dochter.

Mijn dochter is een kind van de boemeranggeneratie. Ze ging het huis uit om te studeren, woonde tijdens haar studie op de campus en kwam daarna terug naar het ouderlijk huis. Dat was gezellig, maar het gaf wel een ontzettende rommel. Ja, mijn zoons zijn ook slordig, maar die hebben tenminste elk maar 2 paar schoenen om rond te laten slingeren. Mijn dochter heeft er 40. Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien