Mooie gatenplant: Monstera Deliciosa voor slechts € 22,95

Zoek binnen:

Gevreesde dag voor Linda de Mol komt uit met laatste aflevering van 'Ladies Night'

De talkshow van Merel Westrik, Ladies Night, startte succesvol. Er werd vol lof gesproken over het programma waarin wekelijks gepraat wordt over actualiteiten met interessante gasten. Maar toch komt woensdagavond de gevreesde dag van programmadirecteur Linda de Mol uit.

In de vijfde uitzending waren onder andere Olcay Gulsen en Carolien Borgers te gast. Maar er keken plots veel minder mensen naar de interviewkunsten van presentatrice Merel Westrik.

Advertentie

Lichte depressie
Eerder liet Linda de Mol in De wereld draait door weten dat ze hoge verwachtingen van de talkshow had. Ze hoopte natuurlijk op veel kijkers, en stelde destijds dat ze een ‘lichte depressie’ zou krijgen als de kijkcijfers onder de 200.000 zouden zakken. Dit gevreesde moment kwam sneller dan gedacht, want woensdag keken er slechts 184.000 mensen naar de uitzending.

Reëel zijn
Voorafgaand aan de start van het programma vertelde Linda: “Als je ziet dat Beau op RTL 4 op een woensdagavond gemiddeld 350.000 kijkers heeft, dan denk ik dat we reëel moeten zijn en alles boven de 200.000 oké is. Van 250.000 word ik blij, bij 300.000 kijkers hang ik de vlag uit en onder de 200.000 heb ik een lichte depressie”, grapte de blondine.

Concurrentie
Of het programma slechts een dipje beleefde woensdag of de dalende kijkcijfers een voorbode zijn van de rest van het seizoen is niet duidelijk. Naar de concurrerende talkshows werd veel meer gekeken: Pauw trok ruimt 1 miljoen kijkers en Beau werd door door 475.000 mensen bekeken.

De laatste nieuwtjes, tips en trends in je mailbox? Meld je aan voor de gezelligste nieuwsbrief van Nederland! 

Bron: Nu. Beeld: ANP

Anne-Wil merkt dat ze ouder wordt als Han haar op iets wijst

Vrouw zorgen

Premium

Anne-Wil heeft 2 kinderen, 5 kleinkinderen, is getrouwd met Han en werkt in een exclusieve boetiek. Ze spreekt af met haar jeugdvriendinnen Helga en Agnes.

Zaterdag

Meteen na het ontbijt ben ik begonnen met het leeghalen van de kerstboom. Weg met dat ding! Andere jaren kan ik er bijna geen afscheid van nemen, nu kan hij me niet snel genoeg de deur uit zijn. Het is trouwens nog een heel karwei, en als ik klaar ben zitten de naalden tot onder mijn oksels, dwars door mijn trui heen. Het kan me allemaal niets schelen. [premium-verder-lezen] Ik maak de knijpertjes van de

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien