Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Lingo-fans opgelet: er is zojuist héél leuk nieuws bekendgemaakt!

Toen op 26 augustus de eerste aflevering van het vernieuwde ‘Lingo’ werd uitgezonden, was het nog maar de vraag of het programma net zo populair zou worden als voorheen. Inmiddels is daar echter geen twijfel meer over mogelijk: het woordspelletje trekt gemiddeld 644.00 kijkers per aflevering en is daarmee één van de populairste programma’s in de vooravond.

SBS6 heeft dan ook besloten om een tweede seizoen van het programma te bestellen.

Advertentie

Razend populair
“We hebben het programma in eerste instantie voorzichtig besteld omdat het toch even spannend was of het spelletje na vijf jaar afwezigheid echt zou aanslaan,” zo legt Directeur Televisie Marco Louwerens uit. “Inmiddels is het echter overduidelijk dat het spelletje opnieuw razend populair is bij jong en oud waardoor het bestellen van een tweede seizoen voor de hand ligt.”

Mét Jan
Volgens Louwerens doet Jan Versteegh het zó goed, dat hij ook in het tweede seizoen als presentator te zien zal zijn. “Om de fans nog meer plezier aan Lingo te laten beleven, werken we nu ook nog aan mobiele/online doorvertalingen. Ik hoop onze kijkers een enorm plezier te doen met het komende seizoen en de nieuwe mogelijkheden van het spel.”

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Show.nl. Beeld: ANP

Zo ziet deze week (2 t/m 8 juni) eruit volgens jouw numeroscoop

Numeroscoop

Premium

Er is een gloednieuwe week aangebroken. Dus tijd voor een nieuwe numerologische weekvoorspelling. Ben jij benieuwd wat jou deze week te wachten staat? 

Numerologie is een studie over de getallen in je leven. Het is een eeuwenoude wiskundige wetenschap die gebaseerd is op het idee dat het hele universum een systeem is dat te ontrafelen valt naar basiselementen: nummers. Gebeurtenissen en persoonlijkheden ontwikkelen zich niet in het wilde weg, maar hebben samenhang en betekenis. De getallen helpen ons om onszelf en de wereld om ons heen beter te begrijpen.

Numerologie we

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien