Mamma Mia! Ontvang tot € 20,- voordeel per kaart t/m 31 mei

Zoek binnen:

Familie Lotte van der Zee roept op geen rouwkleding te dragen tijdens afscheid

De nabestaanden van de overleden Lotte van der Zee willen liever niet dat mensen in standaard rouwkleding afscheid nemen tijdens de uitvaart. Dat blijkt uit de rouwadvertentie.

De 20-jarige Lotte overleed vorige week woensdag aan de gevolgen van een hartstilstand, waardoor ze getroffen werd tijdens een skivakantie in Oostenrijk.

Advertentie

Uitvaart Lotte van der Zee
Aankomende zaterdag vindt de uitvaart van de voormalige Miss Teenage Universe in besloten kring plaats. Voorafgaand aan de dienst is er de mogelijkheid om afscheid te nemen voor belangstellenden.

“Kom zoals je bent”
In de Grote kerk op de Oude Markt in Enschede kunnen nabestaanden tussen 10:00 uur en 13:30 uur afscheid nemen van het model. De ouders van Lotte vragen bezoekers te komen zoals ze zijn, en donkere rouwkleding te vermijden. ‘Kom zoals je bent’, staat er op de rouwadvertentie.

Onderzoek
Na het overlijden van de jonge Lotte van der Zee is de Duitse justitie een onderzoek gestart. Dit is een standaardprocedure, aangezien het meisje nog maar zo jong was. Of er al ontwikkelingen in het onderzoek zijn, is nog niet duidelijk.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard, Beeld: ANP Foto

 

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien