Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

Verdrietig familienieuws voor prins William en Kate

Prins William en Kate kampen met een groot verlies. Op hun Instagrampagina laten ze zondagavond weten dat hun hond Lupo op 9-jarige leeftijd is overleden. 

“Helaas is afgelopen weekend onze lieve hond, Lupo, overleden”, schrijven William en Kate op Instagram. “Hij is de afgelopen negen jaar het hart van ons gezin geweest”, vervolgen ze hun bericht. Bij de tekst prijkt een foto van de zwarte cocker spaniel. “We zullen hem zo erg missen”, sluiten William en Kate het bericht af.

Advertentie

Lupo

Onder de foto stromen de steunbetuigingen binnen. “Wat moet dit zwaar voor jullie zijn. Helemaal voor de kinderen”, plaatst iemand onder de foto. “Wat een vreselijk nieuws. Dieren zijn niet enkel huisdieren, ze zijn familie”, zegt een ander.

Voor William en Kate was Lupo inderdaad een familielid. De hond speelde namelijk een heel speciale rol in het gezin van de royals. In deze video vertellen we je er meer over. 

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Rtl boulevard. Beeld: Brunopress.

Lees meer

Janine (58) nam een ooglidcorrectie: “De maat was vol toen ik in de bios al na 5 minuten mijn ogen wilde sluiten”

ooglidcorrectie

Per jaar worden in Nederland ruim 30.000 ooglidcorrecties uitgevoerd, waarmee het hier een van de populairste cosmetische ingrepen is. Na afloop zijn de meeste mensen razend enthousiast. Daarom: alles over een ooglidcorrectie.

Vraag je aan Sarah (39) of ze ijdel is, dan zal het antwoord zijn dat ze dat beslist niet is. “Sterker nog, ik gebruik amper make-up en doe hoogstens twee keer per jaar lippenstift op. Ik ben dan ook niet het type dat snel aan zichzelf zou laten sleutelen.” Toch heeft ze vorig jaar besloten om haar bovenste oogleden te laten liften. Niet omdat ze

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien