Lekker lezen! Libelle Bookazines voor € 3,35 >

Zoek binnen:

Kijkers zien goede afloop voor 'ondankbare' Luuk en Marijke in 'Kopen zonder kijken'

In de huidige woningmarkt is het niet makkelijk om je droomhuis te vinden. Er is niet veel aanbod en je biedt nooit als enige op een huis. De oplossing: het televisieprogramma Kopen zonder kijken. Maar dat is natuurlijk niet zonder risico.

In het televisieprogramma Kopen Zonder Kijken geven koppels de regie uit handen en laten ze een makelaar een huis kopen zonder dat ze dat eerst bezichtigen. In de aflevering van maandagavond gingen Luuk en Marijke uit Den Bosch deze uitdaging aan, maar dat pakte niet helemaal uit zoals ze hadden gehoopt.

Advertentie

Wensenlijstje

Luuk en Marijke waren hun kleine appartementje in Den Bosch wel zat en wilden dus een grotere woning in Tilburg kopen. Dat blijkt nog niet zo makkelijk, want de wensen van de twee zitten niet echt op één lijn.

Waardering

Het huis wat voor het stel gekocht is, lijkt in eerste instantie in de smaak te vallen, maar als ze het huis ook echt mogen bekijken, verdwijnt dat enthousiasme al snel. Ze besluiten dat ze het huis wel kopen, maar compleet gaan verbouwen. Na die verbouwing is dat enthousiasme er gelukkig wél, maar kijkers vinden dat het stel wel wat meer waardering voor de makelaar had kunnen hebben:

 

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Twitter. Beeld: RTL

Lees meer

Memoires van een Maîtresse – Deel 38: “We moeten je telefoon in beslag nemen, nu meteen”

sex

Premium

De Kapitein blijft mysterieus en Eva is duidelijk niet zo enthousiast als Sabine over het naderende happy end.

Vanavond gaan we op date! Een echte, met eten en kaarslicht en wijn en vooral: tijd. Geen bliksembezoek meer, maar een hele avond. Ik werk als een malle vandaag en in de pauze heb ik zelfs nog even een nieuw rokje gekocht. Alles moet perfect zijn op onze eerste officiële date-night.

De voorpret tiert welig in de appjes. Kusjes, hartjes en video’s kleuren mijn dag en golven van verliefdheid brengen me van uur naar uur. Ik moet ook even werken hoor lieverd, typ

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien