Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Kijkers zien goede afloop voor 'ondankbare' Luuk en Marijke in 'Kopen zonder kijken'

In de huidige woningmarkt is het niet makkelijk om je droomhuis te vinden. Er is niet veel aanbod en je biedt nooit als enige op een huis. De oplossing: het televisieprogramma Kopen zonder kijken. Maar dat is natuurlijk niet zonder risico.

In het televisieprogramma Kopen Zonder Kijken geven koppels de regie uit handen en laten ze een makelaar een huis kopen zonder dat ze dat eerst bezichtigen. In de aflevering van maandagavond gingen Luuk en Marijke uit Den Bosch deze uitdaging aan, maar dat pakte niet helemaal uit zoals ze hadden gehoopt.

Advertentie

Wensenlijstje

Luuk en Marijke waren hun kleine appartementje in Den Bosch wel zat en wilden dus een grotere woning in Tilburg kopen. Dat blijkt nog niet zo makkelijk, want de wensen van de twee zitten niet echt op één lijn.

Waardering

Het huis wat voor het stel gekocht is, lijkt in eerste instantie in de smaak te vallen, maar als ze het huis ook echt mogen bekijken, verdwijnt dat enthousiasme al snel. Ze besluiten dat ze het huis wel kopen, maar compleet gaan verbouwen. Na die verbouwing is dat enthousiasme er gelukkig wél, maar kijkers vinden dat het stel wel wat meer waardering voor de makelaar had kunnen hebben:

 

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Twitter. Beeld: RTL

Lees meer

Jan, Jaap en Robin van 3JS: “Genieten van het moment is noodzaak geworden”

3JS

De afgelopen maanden lag zo’n beetje alles stil, maar niet bij 3JS. Midden in coronatijd bracht de Volendamse band een gloednieuw album uit. Opgenomen met een kersvers derde bandlid, Robin – uiteraard ook een Volendammer – wiens tweede naam gelukkig wél met een J begint.

Een voor een melden de leden van 3JS zich bij het kantoor van hun management, boven een kapsalon in een Volendamse winkelstraat, het dorp waar de drie heren wonen. Hier hebben we afgesproken voor het interview waarna we naar Marken gaan voor de fotoshoot. Aan de muren hangen gouden en platina platen

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien