Anastasia de musical: nu tot € 25,- voordeel per kaart

Zoek binnen:

Prinses Mabel openhartig over de periode na het overlijden van prins Friso

Vijf jaar na het overlijden van prins Friso vertelt zijn vrouw Mabel openhartig over deze heftige periode. “Er zijn meerdere dingen die me staande hebben gehouden”, zegt de prinses.

In de nieuwe LINDA. vertelt Mabel dat haar dochters haar door deze moeilijke tijd hebben geholpen. “Het is nu vijf jaar geleden dat Friso is overleden en er zijn meerdere dingen die me staande hebben gehouden.” Daarmee doelt ze op haar dochters, die toen zeven en acht waren, maar ook op haar familie. “En met familie bedoel ik mijn beide families hè, zowel mijn schoonfamilie als mijn eigen”, zegt ze daarover in het tijdschrift.

Advertentie

Steuntje in de rug
Ook haar werk was voor Mabel een manier om haar gedachten te verzetten. Al voordat Friso overleed, kwam de prinses in actie om kindhuwelijken te voorkomen en daar zet ze zich nog steeds voor in. Dat werk is voor haar nu extra bijzonder omdat Friso voor zijn ongeluk tegen haar zei: “Je doet echt iets belangrijks, daarmee mag je niet stoppen.” Een mooie uitspraak en een belangrijke reden voor Mabel om door te gaan met dit werk: “Friso gaf me daar, die avond, dat steuntje in de rug: durf het groots aan te pakken.”

Geluk vinden
Mabel en Friso verloren allebei hun vaders en spraken met elkaar over de dood. Toen hebben ze volgens de prinses ook tegen elkaar gezegd: “Mocht er ooit iets met één van ons gebeuren, dan moet de ander weer geluk vinden.”

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: RTLBoulevard.nl. Beeld: ANP.

Maartje en de meisjes – deel 22: Jochem neemt niet op

maartje

Premium

Maartje en Jochem zoeken naar een nieuwe weg in hun relatie met elkaar en met anderen. Zal Maartje het contact met Judith nieuw leven inblazen?

De hele week draaien Jochem en ik de B.V. HET GEZIN op de automatische piloot. Het is gezellig, we koken gezond en zelfs met de was ben ik aardig bij. Voor vanavond heb ik als verrassing een oppas geregeld, en neem ik Jochem mee naar een chique-de-friemel restaurant.

Vrijdagmiddag is het altijd een zoete inval bij ons. Kinderen lopen in en uit en omdat Suus weet dat het mijn vrije dag is, waait zij ook vaak nog even aan. [premium

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien