Hoe sterk is jullie relatie? Doe hier de test>

Zoek binnen:

Madame Tussauds verwijdert Meghan en Harry van de royal family

Dat Meghan en Harry terugtreden als senior members van het Britse koningshuis, vindt ook z’n weerslag in Madame Tussauds in Londen. 

In het wassenbeeldenmuseum staan de beelden van Meghan en Harry nu heel ergens anders. In ieder geval niet meer op het koninklijke podium bij queen Elizabeth, prins Philip, prins William en Kate Middleton. Daar prijkt nu een lege plek.

Advertentie

Verrassend nieuws

“Net als de rest van de wereld, reageren wij op het verrassende nieuws dat de hertog en hertogin van Sussex terugtreden als senior royals”, legt directeur Steve Davies hierover uit in een persbericht. “Vanaf vandaag, staan de beelden van Meghan en Harry niet langer bij onze royal family-collectie.”

Meest geliefde beelden

Een behoorlijk drastische verandering, nog geen 24 uur nadat Meghan en Harry het nieuws naar buiten brachten. Maar, verzekert. Davies: hun beelden worden naar een prominente plek verplaatst. “Ze zijn twee van onze populairste en meest geliefde beelden, dus natuurlijk blijven ze belangrijk in Madame Tussauds Londen. Ook in dit nieuwe hoofdstuk van hun leven.”

Voor de ‘Megxit’… 

Meghan Harry Madame Tussauds Libelle

Na de ‘Megxit’…

Meghan Harry Madame Tussauds Libelle Meghan Harry Madame Tussauds Libelle

“Wat stom”

Op social media wordt verdeeld op het besluit van Madame Tussauds gereageerd. “Tsja, je bent nu eenmaal royal of niet – er ziet niet iets tussenin”, reageert iemand. “Wat stom. Harry maakt nog steeds een groot deel uit van de familie en zijn land”, klinkt het anderzijds. En: “Ze zouden hun eigen afdeling in Madame Tussauds moeten krijgen. Ze zijn de beste royals van allemaal, naast Diana natuurlijk.”

Dit is de overeenkomst tussen koningin Máxima, Kate Middleton en Meghan Markle: 

Iedere dag de best gelezen berichten van Libelle in je mailbox? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Bron: CNNBeeld: Getty

Igone de Jongh: “Door Thijs leer ik om niet in paniek te raken”

Igone de Jongh Libelle

Met haar afscheid van Het Nationale Ballet had danseres Igone de Jongh (41) een helder doel voor ogen: minder keurslijf, meer vrijheid. “Het is zo lekker om zélf mijn keuzes te kunnen maken.”

Het is een van die tropische dagen in augustus en door de straten blaast een snikhete wind, maar in het hotel waar we hebben afgesproken is het heerlijk koel. Toch vraagt danseres Igone de Jongh (41) bijna smekend: “Zullen we buiten lunchen? Het is hier zo koud! En ik ben dol op dit weer.” Dus zitten we even later aan een tafeltje langs een Amsterdamse gracht en kijken we

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien