Libelle Vrijheid: verhalen om nooit te vergeten >

Zoek binnen:

Kijkers 'MAFS' zien huwelijk Robin en Kimberly bergafwaarts gaan

Het huwelijk van Robin en Kimberly leek zo goed te gaan. Maar dinsdagavond konden we in Married at first sight zien dat het nu toch bergafwaarts gaat tussen de twee.

In de emotionele aflevering zien we Kimberly in tranen. Ze heeft samen met Robin besloten om na 1 dag samenwonen een pauze te nemen.

Advertentie

Lang gesprek

Het echtpaar is net terug van huwelijksreis op Curaçao en zou volgens het experiment moeten gaan samenwonen. Nadat ze weer in Nederland aankwamen, gingen ze samen naar de woning die ze hiervoor toegewezen hebben kregen en trokken daar in. Maar na de eerste nacht volgde een lang gesprek waarin ze besloten dat het tijd is voor een break.

Afstand

Kimberly vertelt geëmotioneerd: “Het is voor ons allebei zwaar geweest. We hebben er wel van genoten, dat is het niet. Maar door al die dagen heb je het gevoel dat er al teveel moet zijn, dat alles moet kloppen. We hebben gisteren gepraat en we hebben allebei zoiets van: het liefst gaan we nu even naar huis. Even afstand nemen en kijken hoe we ons voelen en of er nog iets kan ontstaan. Want als we hier nu zouden blijven, dan zouden we alles stukmaken wat er is.”

Emoties

Kimberly legt uit dat ze het liefst het experiment helemaal zou doorlopen, maar dat ze blij is dat ze deze knoop doorgehakt hebben. “Nu komt de ontlading. Mijn emoties zitten heel hoog. Ik ben verdrietig en waarom dat weet ik niet”, vertelt ze in tranen. Het stel pakt hun koffers. Het is geen definitieve break, maar of het nog goed komt tussen de twee, dat is nog maar de vraag.

Kijkers reageren op Twitter op de break van Robin en Kimberly:

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron en beeld: RTL

Lees meer

De Dag Nadat 16 – We afscheid namen van mijn tante tijdens de coronacrisis

De dag nadat 16

Premium

Elsbeth (53): “Kon het in deze rare coronatijd nog onwerkelijker? Die gedachte spookte de afgelopen week telkens door mijn hoofd. En ja, dat kon dus."

"Gisteren namen we afscheid van tante Aatje, de oudste zus van mijn moeder. Ze woonde sinds een zware operatie al een paar maanden in een verzorgingshuis en langzaam maar zeker drong tot haar door dat ze niet meer zou terugkeren naar haar eigen huis. Dat vond ze moeilijk, want tot de operatie had ze altijd zelfstandig gewoond. Sinds haar overplaatsing naar een ander verzorgingshuis ging het snel bergafwaarts met mijn 94-jar

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien