Libelle Vrijheid: verhalen om nooit te vergeten >

Zoek binnen:

Dít MAFS-koppel blijkt alsnog gescheiden na de laatste uitzending

Dinsdagavond was de laatste aflevering van Married at first sight te zien op televisie. In deze aflevering werd de grote vraag beantwoord: welke stellen zijn na een paar weken nog steeds gelukkig getrouwd?

Een paar weken na de bruiloft was het moment daar dat de stellen in Married at first sight moesten beslissen of het experiment geslaagd was en ze getrouwd blijven of dat ze toch liever willen scheiden. In de laatste aflevering gaven Ferry & José en Thierry & Sanne aan dat ze getrouwd zouden blijven om elkaar beter te leren kennen. Beiden stellen hebben na de uitzending aangegeven dat ze toch gescheiden zijn.

Advertentie

Ferry & José

Ferry en José gaven in de laatste aflevering nog aan dat ze getrouwd wilden blijven, maar in de uitzending van Jinek later die avond vertelde Ferry dat ze toch hebben besloten uit elkaar te gaan. Ze gaven in de laatste aflevering al eerlijk toe dat ze nog niet wisten of ze nou echt voor elkaar gemaakt zijn, maar wilden elkaar toen wel graag beter leren kennen. Dat de intentie er wel was, zorgde voor tranen bij presentator Carlo Boszhard. “Wat fantastisch dat het lukt”, zei hij na de bekendmaking van Ferry en José. Uiteindelijk blijkt het dus toch niet zo’n mooi verhaal te zijn als het toen leek. Bij Jinek vertelde Ferry: “Nadat de camera’s weg zijn gegaan, zijn wij verder gegaan met daten. Helaas zijn we wel tot het besluit gekomen om te gaan scheiden. José voelde het nog niet.”

Geweldig avontuur

Sanne en Thierry zijn er uiteindelijk ook niet samen uitgekomen. In de laatste aflevering gaf Sanne aan dat ze een heel leuke tijd met Thierry achter de rug heeft, maar vooral ook benieuwd is naar de komende periode waarin ze teruggaan naar het echte leven en niet alleen maar leuke dingen doen. In het echte leven bleek hun liefde niet sterk genoeg te zijn, want Sanne maakt woensdag op Instagram bekend dat zij en Thierry niet langer samen zijn.

Minder succesvol

Voor Henk en Chantal, Robin en Kimberly, Ingeborg en Chantal & Jeroen en Antoine was het experiment ook minder succesvol. Er ontstond bij een aantal koppels wel een mooie vriendschap, maar sommige setjes waren ook totaal geen match. Zo verweet Kimberly Robin dat hij niet eerlijk was geweest en zei Henk dat hij liever gisteren dan vandaag van Chantal wil scheiden.

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

De trouwringen blijven om bij Ferry & José en Thierry & Sanne! ❤❤ #mafs #marriedatfirstsight #rtl4 @carloboszhard

Een bericht gedeeld door RTL 4 (@rtl4) op

 

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: RTLBoulevard. Beeld: RTL

Lees meer

De Dag Nadat 16 – We afscheid namen van mijn tante tijdens de coronacrisis

De dag nadat 16

Premium

Elsbeth (53): “Kon het in deze rare coronatijd nog onwerkelijker? Die gedachte spookte de afgelopen week telkens door mijn hoofd. En ja, dat kon dus."

"Gisteren namen we afscheid van tante Aatje, de oudste zus van mijn moeder. Ze woonde sinds een zware operatie al een paar maanden in een verzorgingshuis en langzaam maar zeker drong tot haar door dat ze niet meer zou terugkeren naar haar eigen huis. Dat vond ze moeilijk, want tot de operatie had ze altijd zelfstandig gewoond. Sinds haar overplaatsing naar een ander verzorgingshuis ging het snel bergafwaarts met mijn 94-jar

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien