Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Man verliest trouwring van overleden vrouw en plaatst emotionele oproep

Nadat zijn vrouw Cassiopea overleed, bleef Ozan Kanik haar trouwring om zijn pink dragen. Donderdag sloeg echter het noodlot toe: Ozan verloor de trouwring en kan deze sindsdien nergens meer vinden.

Op Facebook plaatste hij daarom een emotionele oproep die inmiddels al duizenden keren is gedeeld.

Advertentie

“Mijn grootste angst”
“Vandaag is het ondenkbare gebeurd, mijn grootste angst”, schrijft de weduwnaar bij een foto van zijn trouwdag. “Het verliezen van Cassiopea’s trouwring.” Ozan denkt zelf dat de ring is afgegleden tijdens het in- of uitladen van koffers van zijn klanten in Amsterdam of op Schiphol. “Koude handen worden droge handen en je vingers worden vanzelf smaller.”

Omschrijving ring
Bij zijn Facebookpost zit ook een foto van de trouwringen. “De ring met steentjes was van haar en die droeg ik om m’n pink.” De binnenkant van de ring is gegraveerd met O & C 26-02-2015. “Dus mocht je het gevonden hebben please let me know”, zo schrijft Ozan. De eerlijke vinder kan zelfs een beloning verwachten: “Je zal mij erg blij hiermee maken en m’n verdriet weghalen.” Het bericht is inmiddels al bijna achtduizend keer gedeeld.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Facebook. Beeld: iStock

Dagboek Maud 24: “Mam, doe niet zo gek, dat is gevaarlijk!”

Maud - Libelle

Premium

De psycholoog heeft Maud geadviseerd haar moeder meer te stimuleren om haar uit haar depressie te trekken.

Natuurlijk ga ik proberen om mama uit haar depressie te halen. Ik wil haar laatste levensfase zo aangenaam mogelijk maken. Als me dat mijn laatste beetje vrije tijd kost, dan is dat maar zo. Gevolg is wel dat ik constant ruzie heb met Koen. Terwijl ik aan mama voordoe hoe ze een appel schilt en de tafel dekt, stoort hij me de hele tijd met onnozele vragen als: “Weet je of we nog koffiepads hebben?” “Hoe laat komt de post meestal?” “Op welke dag

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien