Nu te koop: speciale uitgave Libelle Vrijheid 75 jaar

Zoek binnen:

Anouk verklapt hoe ze zoveel kilo is afgevallen

Anouk wordt regelmatig overladen met complimenten omdat ze er zo goed uitziet. Tijdens een vragenrondje op social media laat ze weten hoe ze al die kilo’s is kwijtgeraakt. 

“Vraag maar raak”, schrijft de zangeres bij een selfie op Instagram. “Maar geen vragen die ik normaliter in interviews krijg.”

Advertentie

Sportief

Dat hoeft Anouk geen 2 keer te zeggen. Er worden gelijk honderden vragen op haar afgevuurd, die ze allemaal stuk voor stuk beantwoordt. Haar volgers vinden dat Anouk er de laatste heel goed uitziet en zijn dan ook benieuwd hoe ze zoveel kilo is afgevallen. In een reactie laat ze weten dat ze de laatste erg sportief bezig is geweest. “2 uur per dag in de sportschool, minimaal 5 dagen in de week”, vertelt de zangeres. Daar hebben haar volgers veel bewondering voor. “Wow! Super knap”, reageert een van haar fans. Een ander zeg: “Wat een inzet! Bravo!”

Ontbijt

Haar fans zijn ook benieuwd naar hoe Anouk iedere dag ontbijt, want dat heeft er natuurlijk ook mee te maken. “Warme proteïne shake met haver of gekookte eieren”, reageert Anouk. “En 2 zwarte koffie.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Vraag maar raak 😃, maar aub geen vragen die ik normaliter in interviews krijg 🙃❤️

Een bericht gedeeld door anouk (@anouk) op

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Instagram. Beeld: Brunopress

20 vragen aan Lex Uiting: “Er zijn anderen die beter zijn, maar ik kan óók iets”

Lex uiting - Libelle

Premium

Presentator Lex Uiting (33) bracht onlangs het nummer Danse Ôs Vreej uit, als eerbetoon aan 75 jaar vrijheid. Hij woont met zijn vriendin Suus in Amsterdam.

Waarom heb je het nummer Danse Ôs Vreej uitgebracht?
“Het is het meest persoonlijke liedje dat ik ooit heb geschreven. Het is het verhaal van mijn omaatje, zij is nu 90. Ik was bij haar op bezoek en ze vertelde over de oorlog, hoe ze tijdens de bevrijding al die jaren oorlog van zich heeft afgedanst.”

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien