Ontdek Drenthe! Boek nu met 40% korting>

Zoek binnen:

Manon Meijers tot tranen toe geroerd door liefje Guus Meeuwis

Manon Meijers  deelt vrijdag een kiekje op Instagram van haarzelf met haar geliefde én aanstaande man Guus Meeuwis. Nu plaatst ze wel vaker een foto van hen samen, maar ditmaal is het met een bijzondere reden: de zanger wist zijn verloofde tot tranen toe te roeren met zijn muziek.  

Het is de dag waarop de nieuwe plaat van Guus, Deel Zoveel, uitkomt. En dat is een moment om bij stil te staan, laat Manon op Instagram weten.

Advertentie

Tegenslagen

De bruiloft van het stel moest wegens het coronavirus uitgesteld worden. Maar ook de zanger zelf ondervond allerlei tegenslagen door de maatregelen die getroffen werden om besmetting te voorkomen. Zo trad hij langere tijd niet op en deed hij ook geen live-optredens bij de radio. Vrijdagochtend kwam daar verandering in, en dat raakte Manon Meijers dan ook recht in het hart.

Trotse Manon Meijers

“Deze op rechts was vanochtend voor het eerst sinds lang weer live op de radio en ik (het weekdier op links) schoot heel even vol. Wat is het te gek om ‘m weer te zien en horen doen waar ie zo goed in is. En hoe: vandaag nieuw album, morgen start Club Zoveel. TROTS”, aldus de aanstaande vrouw van Guus op Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Manon Meijers (@manon.meijers) on

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Shownieuws. Beeld: Brunopress

Lees meer

Leona Philippo spreekt voor één keer over haar geaardheid: “Als bij donderslag wist ik: het komt door háár” 

Leona

LHBTI... Dit zijn geen letters, maar dit gaat over mensen. En over houden van wie we willen. Daarom vertelt de biseksuele Leona Philippo haar verhaal. “Hoe meer openheid ik geef, hoe dichter bij we bij acceptatie komen.”

Leona Philippo (41) is singer-songwriter, actrice en motivational speaker. Met haar ex-vrouw kreeg ze Manuel (9). Zoon Tymon (2) kreeg ze alleen. Voor één keer spreekt ze publiekelijk over haar geaardheid.

“Ik ben helemaal niet bezig met mijn geaardheid, nooit geweest ook. Als er in interviews naar wordt gevraagd, ga ik er zelfs liever n

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien