Ontdek Drenthe! Boek nu met 40% korting>

Zoek binnen:

Manon Meijers bijt van zich af en reageert op lelijke opmerking van René van der Gijp

Voetbalanalist René van der Gijp maakte onlangs een lelijke opmerking over styliste Manon Meijers en haar vriend Guus Meeuwis. Ze is woest en bijt van zich met deze reactie. 

René noemde Manon tijdens een uitzending van Veronica Inside de ‘omgebouwde broer’ van haar vriend Guus Meeuwis. Die opmerking schoot bij Manon in het verkeerde keelgat. Ze was het dan ook helemaal zat en bijt daarom van zich af op Instagram.

Advertentie

Schofferen
“Ondanks dat ik alle reden heb om het niet beleefd te houden, doe ik dat toch. Om meteen maar met de deur in huis te vallen: ik heb een kutweek gehad”, begint ze haar verhaal. “Afgelopen dinsdag achtte u het verschrikkelijk grappig om mij in uw voetbalprogramma (werkelijk geen idee wat ik daar precies mee te maken had?) finaal te schofferen. U noemde mij, terwijl u bijna stikte van het lachen, ‘de omgebouwde broer van Guus Meeuwis’ en ging he-le-maal stuk om mijn lengte.”

Stiletto’s
Ze geeft toe dat het niet haar meest flatteuze foto was en dat ze niet zo van rode lopers houdt, maar dat wil niet zeggen dat anderen het recht hebben om zo onbeschoft te reageren op haar foto’s. Manon is misschien lang, maar daar is ze hartstikke trots op. “Ik draag namelijk, ondanks mijn 1 meter 84 (heeft u gelijk het antwoord) dolgraag stiletto’s”, legt ze uit. “Ik heb niet de gemiddelde lengte maar ben prima zelfverzekerd en dolgelukkig met mijn ellenlange benen die ik niet schroom te accentueren.”

Zelfvertrouwen
Of ze daarmee mannen afschrikt? Ja, ontzettend veel mannen voelen zich daardoor geïntimideerd, maar dat geldt gelukkig niet voor haar vriend Guus. “Dat ik daarmee een flink stuk boven mijn man uit toren, kan me geen bal schelen. Mijn man vindt het geweldig en heeft voldoende zelfvertrouwen om zich daar niet minder mans door te voelen.”

Jongens onder elkaar
“Eerlijk is eerlijk: ik vind ook van alles van uw uiterlijk, maar ik voel niet de infantiele en zielige behoefte om dat op nationale tv te verkondigen”, gaat de styliste verder. “Maak eens een grap die niet ten koste van iemand anders gaat. Om in voetbaltermen te blijven: scoor eens wat minder makkelijk.” Ze zou graag René een keer in levende lijven willen ontmoeten. Ze weet namelijk precies wat ze dan zal doen. “Dan zal ik u een stevige hand geven. En een ferm knietje. Jongens onder elkaar, René.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Beste meneer Gijp, Ondanks dat ik alle reden heb om het niet beleefd te houden, doe ik dat toch. Om meteen maar met de deur in huis te vallen: ik heb een kutweek gehad. Afgelopen dinsdag achtte u het verschrikkelijk grappig om mij in uw voetbalprogramma (werkelijk geen idee wat ik daar precies mee te maken had?) finaal te schofferen. U noemde mij, terwijl u bijna stikte van het lachen, ‘de omgebouwde broer van Guus Meeuwis’ en ging he-le-maal stuk om mijn lengte. Toegegeven meneer Gijp: niet mijn meest flatteuze foto. Ik houd niet zo van rode lopers en ondanks dat ik hartstikke leuk op een foto kan staan voel ik me met een leger paparazzifotografen voor m’n neus niet zo op mijn gemak. Vooral in de wetenschap dat met het leger aan internettrollen van tegenwoordig, ‘nieuwssites’ het lekker vinden om je slechtste foto te plaatsen. Dat levert lekker veel haatreacties op waardoor het bijbehorende stukje veel clicks krijgt en de advertentie-inkomsten flink stijgen. Maar goed, mijn man kreeg een geweldige prijs (@Meneer Derksen: Brabant is wel degelijk door Guus geschreven) en dus ging ik, letterlijk in de steigers. Ik draag namelijk, ondanks mijn 1 meter 84 (heeft u gelijk het antwoord) dolgraag stiletto’s. Ik heb niet de gemiddelde lengte maar ben prima zelfverzekerd en dolgelukkig met mijn ellenlange benen die ik niet schroom te accentueren. Dat ik daarmee een flink stuk boven mijn man uit toren, kan me geen bal schelen. Nu weet ik dat ontzettend veel mannen zich daar heel erg door geïntimideerd voelen maar mijn man vindt het geweldig en heeft voldoende zelfvertrouwen om zich daar niet minder mans door te voelen. Nu heb ik altijd geleerd: wie geschoren wordt (yes, maak ‘m maar!) moet stil zitten. Met zo’n stukje als dit geef ik u en uw schofferende uitspraken namelijk weer aandacht, kunnen de nieuwssites weer een stukje typen en blijft het lekker rondgaan. En u roept geregeld in de media (u doet niet alleen aan bodyshaming maar vindt het ook heel erg vermakelijk om homo’s en transgenders te beledigen) dat niemand eigenlijk iets over uw uitspraken mag roepen. Maar zo zijn we natuurlijk (gelukkig) niet getrouwd, meneer Gijp. (…lees hieronder verder)

Een bericht gedeeld door Manon Meijers (@manon.meijers) op

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Instagram. Beeld: ANP

Tessel Tindert: “Hij noemde mijn dochter Julie een lekker wijf”

Als ik thuis kom na mijn bezoek aan Taco blijkt mijn opnameapparaatje niet gewerkt te hebben. Maar ik vind het niet erg, ik moet er eerlijk gezegd niet aan denken om deze avond nog eens te beluisteren.

Ik schenk een groot glas wijn in, schud wat nootjes in een bakje en laat het bad vollopen. In het warme water laat ik Taco letterlijk van me afglijden. Ik overdenk de avond, de vier maanden dat ik met hem heb gedate, zijn leugens, zijn bedrog, mijn gevoel over hem. Zou ik nu niet in bad zitten, dan zou ik God op mijn blote knoeien bedanken dat hij me niet verliefd op deze man

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien