Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Marc de Hond deelt prachtige foto's van huwelijk: "Het was de perfecte dag"

Marc de Hond (42) is zaterdag in het huwelijksbootje gestapt met oud-atlete Remona Fransen (34). Dat maakt de presentator en theatermaker zondagmiddag op Facebook bekend.

Ook deelt hij een paar stralende trouwfoto’s.

Advertentie

Alleen maar liefde
“Just married met Remona de Hond-Fransen! Het was de perfecte dag, vol LIEFDE. Een avond vol lampjes in de tunnel. Let’s grow old together”, schrijft Marc op Facebook bij de trouwfoto’s. Begin dit jaar vroeg hij zijn Remona op speciale wijze ten huwelijk, namelijk tijdens een show van Jochem Myjer in Carré. De ceremonie vond zaterdag plaats in de Koepelkerk in Amsterdam.

Kijk nou, wat een pláátje die twee:

Gedeelde passie
Marc en Remona ontmoetten elkaar jaren geleden in trainingscentrum Papendal. Marc trainde daar destijds als rolstoelbasketballer voor het Nederlands team en Remona trainde in hetzelfde centrum als atlete voor de zevenkamp. Het stel heeft twee kinderen: Livia en James. We wensen het kersverse bruidspaar heel veel geluk samen!

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron & beeld: ANP, Facebook

Anne-Wil: “We mogen niet knuffelen, niet zoenen en ook geen seks”

anne-wil-geen-seks

Anne-Wil heeft twee kinderen, vijf kleinkinderen, is getrouwd met Han en werkt in een exclusieve boetiek. Schoonzus Dorien en haar vriend Otto nemen het wat minder nauw met de afstand.

Vrijdag

De test heeft het uitgewezen, maar ik vind het nog heel onwerkelijk dat ik een officiële coronapatiënt ben. Zoiets gebeurt anderen. Mensen over wie de premier en de minister persconferenties geven, met die leuke vrouw tussen hen in, die zo veel boeiende gebaren maakt, dat ik voor haar meer aandacht heb dan voor de sprekers. Ik voel me niet echt ziek. Alleen een beetje anders

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien