Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Marc de Hond deelt prachtige foto's van huwelijk: "Het was de perfecte dag"

Marc de Hond (42) is zaterdag in het huwelijksbootje gestapt met oud-atlete Remona Fransen (34). Dat maakt de presentator en theatermaker zondagmiddag op Facebook bekend.

Ook deelt hij een paar stralende trouwfoto’s.

Advertentie

Alleen maar liefde
“Just married met Remona de Hond-Fransen! Het was de perfecte dag, vol LIEFDE. Een avond vol lampjes in de tunnel. Let’s grow old together”, schrijft Marc op Facebook bij de trouwfoto’s. Begin dit jaar vroeg hij zijn Remona op speciale wijze ten huwelijk, namelijk tijdens een show van Jochem Myjer in Carré. De ceremonie vond zaterdag plaats in de Koepelkerk in Amsterdam.

Kijk nou, wat een pláátje die twee:

Gedeelde passie
Marc en Remona ontmoetten elkaar jaren geleden in trainingscentrum Papendal. Marc trainde daar destijds als rolstoelbasketballer voor het Nederlands team en Remona trainde in hetzelfde centrum als atlete voor de zevenkamp. Het stel heeft twee kinderen: Livia en James. We wensen het kersverse bruidspaar heel veel geluk samen!

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron & beeld: ANP, Facebook

Zo zorg je ervoor dat je relatie standhoudt en samen oud wordt

relatie

Premium

Het aantal alleenstaanden en echtscheidingen is nog nooit zo hoog geweest. Hoe komt het toch dat de zoektocht naar De Ware zo moeilijk is geworden? En: wat kunnen we zelf eraan doen om goed samen oud te worden?

We zijn, uitzonderingen daargelaten, allemaal op zoek naar de ware liefde. En als we die gevonden hebben, proberen we dat gevoel zo stevig mogelijk vast te houden. Althans, dat zou je denken. De realiteit is anders. Niet eerder telde Nederland zo veel alleenstaanden. Sinds de jaren vijftig van de vorige eeuw nam het
Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien