Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Marc van der Linden is 100 kilo afgevallen: "Gelukkig herkent de koningin me nog"

Marc van der Linden is met zijn afvalrace maar liefst 100 kilo kwijtgeraakt. De royaltydeskundige laat met foto’s op Instagram zien hoe hij er nu bij loopt.

En 1 ding is zeker: hij ziet er compleet anders uit dan pak ‘m beet 2 jaar geleden.

Advertentie

Geheimpje
Op de fotocollage die hij plaatst op social media is te zien hoe hij er eerst uitzag tijdens het handje geven aan de koning en koningin, en hoe hij er nú uitziet. Hij schrijft bij zijn foto: “Staatsbezoeken van 2015 tot en met 2017 en 100 kilo lichter. Goddank herkennen de koning en koningin mij nog, haha”. Daarachter zet hij nog: “Dieten voor altijd. Het is mogelijk. Een levensverandering.”

Lintje
Op zijn collage stromen de positieve reacties binnen. Wát een transformatie. ‘Je verdient een lintje’, schrijft iemand onder zijn foto’s.

Eerder deelde hij al deze voor- en nafoto:

Op Facebook is Marc iets uitgebreider over hoe hij zich nu voelt:

De laatste nieuwtjes, tips en trends in je mailbox? Meld je aan voor de gezelligste nieuwsbrief van Nederland! 

Bron & Beeld: Instagram

Memoires van een maîtresse – Deel 52: “Jij hebt je mond gehouden, toch?”

Kapitein

De Kapitein blijkt wispelturig als altijd. Het ene moment is hij gehaast en kortaf en even later verrast hij Sabine spontaan met een tripje naar Ierland. Maar waarom mag ze er tegen niemand iets over zeggen?

“En wat zegt ‘ie dan tegen zijn vrouw?” Eva is ongenuanceerd als altijd. “Ik vraag nooit naar zijn smoezen,” vertel ik. “Oh, je vergeet de realiteit even, voor het gemak. En wat vertel jij dan, aan Thijs en aan je moeder? Voor je het weet, lieg jij ook voor hem, Bien.” Ik laat een stilte vallen. “Lieverd, ik weet dat je dit niet wilt horen allemaal. En i

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien