Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

Marco Borsato drukt geruchten over huwelijksproblemen de kop in: “Zij is geen teaser”

Hoewel Marco en Leontine Borsato alweer 20 jaar getrouwd zijn, gaan er al langere tijd geruchten over huwelijksproblemen. In een recent interview met Ruud de Wild laat Marco echter weten dat hier niets van waar is. Sterker nog: de zanger is er van overtuigd dat de 2 bij elkaar horen.

In de podcast 30 minuten rauw vertelt Marco dat hij absoluut niet bang is om zijn vrouw kwijt te raken.

Advertentie

“Net een kameleon”
“Zij is geen teaser. Ze is niet iemand die je ongemakkelijk laat voelen of je het gevoel geeft dat je niet van haar bent”, meent Marco. “Het tegendeel is zelfs waar. Ze straalt altijd uit: je bent voor mij alles. Die onrust voedt ze nooit.” De zanger is vooral gek op de veelzijdigheid van zijn vrouw. “Ze heeft ontzettend veel humor en ze is beeldschoon, ze is net een kameleon. Ik ken weinig vrouwen die zoveel variaties van zichzelf zijn.”

Iemand anders gekust
Het is overigens niet de eerste keer dat Marco reageert op de vermeende huwelijksproblemen tussen de 2. In het SBS6-programma Saved by the bell vertelde de zanger dat hij weleens iemand had gekust van wie hij later dacht: dat had ik beter niet kunnen doen. Desondanks liet Leontine weten dat er geen sprake is van een scheurtje in hun relatie. “Wij zijn 20 jaar samen, wij gaan met elkaar door dik en dun”, vertelde ze destijds aan Weekend.

Wat vind jij? Is de relatie voorbij als je partner vreemdgaat? Bekijk hier wat anderen vinden:

De laatste nieuwtjes, tips en trends in je mailbox? Meld je aan voor de gezelligste nieuwsbrief van Nederland! 

Bron: Show.nl. Beeld: ANP

Maartje en de meisjes deel 57: “Het is zo fijn wat je doet, Vera”

Maartje

Tijdens haar derde rondje rennen deze week, loopt Maartje Vera tegen het lekkere lijf. Samen sprinten ze naar Vera’s huis voor een verrukkelijke smoothie, maar blijkbaar is dat niet het enige dat ze in petto heeft.

Ze heeft twee smoothies in haar hand en alleen een badjas aan. Onschuldig kijken heeft geen zin meer, want we voelen allebei wel wat er gaat gebeuren. Dat vind ik ook zo leuk aan Vera. Durf. Ze laat duidelijk zien dat ze me wil en dat vind ik woest aantrekkelijk. Glunderend stapt ze met smoothies en al de douche binnen.

“Om je vingers bij af te likken”,

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien