Nu met 40% korting: 2 olijfbomen in Elho pot

Zoek binnen:

Marco Borsato drukt geruchten over huwelijksproblemen de kop in: “Zij is geen teaser”

Hoewel Marco en Leontine Borsato alweer 20 jaar getrouwd zijn, gaan er al langere tijd geruchten over huwelijksproblemen. In een recent interview met Ruud de Wild laat Marco echter weten dat hier niets van waar is. Sterker nog: de zanger is er van overtuigd dat de 2 bij elkaar horen.

In de podcast 30 minuten rauw vertelt Marco dat hij absoluut niet bang is om zijn vrouw kwijt te raken.

Advertentie

“Net een kameleon”
“Zij is geen teaser. Ze is niet iemand die je ongemakkelijk laat voelen of je het gevoel geeft dat je niet van haar bent”, meent Marco. “Het tegendeel is zelfs waar. Ze straalt altijd uit: je bent voor mij alles. Die onrust voedt ze nooit.” De zanger is vooral gek op de veelzijdigheid van zijn vrouw. “Ze heeft ontzettend veel humor en ze is beeldschoon, ze is net een kameleon. Ik ken weinig vrouwen die zoveel variaties van zichzelf zijn.”

Iemand anders gekust
Het is overigens niet de eerste keer dat Marco reageert op de vermeende huwelijksproblemen tussen de 2. In het SBS6-programma Saved by the bell vertelde de zanger dat hij weleens iemand had gekust van wie hij later dacht: dat had ik beter niet kunnen doen. Desondanks liet Leontine weten dat er geen sprake is van een scheurtje in hun relatie. “Wij zijn 20 jaar samen, wij gaan met elkaar door dik en dun”, vertelde ze destijds aan Weekend.

Wat vind jij? Is de relatie voorbij als je partner vreemdgaat? Bekijk hier wat anderen vinden:

De laatste nieuwtjes, tips en trends in je mailbox? Meld je aan voor de gezelligste nieuwsbrief van Nederland! 

Bron: Show.nl. Beeld: ANP

Annemiek: “Ik zie haar nog zitten met haar bollende buikje, stralend van geluk”

dochter - Libelle

Premium

Annemiek haar dochter werd jong moeder en heeft een druk leven. Soms maakt Annemiek zich zorgen, redt haar dochter het allemaal wel? 

Annemiek (49): “Mijn dochter kreeg op haar 21ste haar eerste kind en 1,5 jaar later haar tweede. Dat was een bewuste keuze van haar en haar man. ‘We zijn nu jong en kunnen alles aan’, zei ze. ‘Als de kinderen de deur uit zijn, hebben wij nog een heel leven voor ons!’

Ik zie haar nog zitten met haar bollende buikje, stralend van geluk

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien