Mooie gatenplant: Monstera Deliciosa voor slechts € 22,95

Zoek binnen:

Marco Borsato drukt geruchten over huwelijksproblemen de kop in: “Zij is geen teaser”

Hoewel Marco en Leontine Borsato alweer 20 jaar getrouwd zijn, gaan er al langere tijd geruchten over huwelijksproblemen. In een recent interview met Ruud de Wild laat Marco echter weten dat hier niets van waar is. Sterker nog: de zanger is er van overtuigd dat de 2 bij elkaar horen.

In de podcast 30 minuten rauw vertelt Marco dat hij absoluut niet bang is om zijn vrouw kwijt te raken.

Advertentie

“Net een kameleon”
“Zij is geen teaser. Ze is niet iemand die je ongemakkelijk laat voelen of je het gevoel geeft dat je niet van haar bent”, meent Marco. “Het tegendeel is zelfs waar. Ze straalt altijd uit: je bent voor mij alles. Die onrust voedt ze nooit.” De zanger is vooral gek op de veelzijdigheid van zijn vrouw. “Ze heeft ontzettend veel humor en ze is beeldschoon, ze is net een kameleon. Ik ken weinig vrouwen die zoveel variaties van zichzelf zijn.”

Iemand anders gekust
Het is overigens niet de eerste keer dat Marco reageert op de vermeende huwelijksproblemen tussen de 2. In het SBS6-programma Saved by the bell vertelde de zanger dat hij weleens iemand had gekust van wie hij later dacht: dat had ik beter niet kunnen doen. Desondanks liet Leontine weten dat er geen sprake is van een scheurtje in hun relatie. “Wij zijn 20 jaar samen, wij gaan met elkaar door dik en dun”, vertelde ze destijds aan Weekend.

Wat vind jij? Is de relatie voorbij als je partner vreemdgaat? Bekijk hier wat anderen vinden:

De laatste nieuwtjes, tips en trends in je mailbox? Meld je aan voor de gezelligste nieuwsbrief van Nederland! 

Bron: Show.nl. Beeld: ANP

Dít is de numerologische weekvoorspelling van week 4

Premium

Ben jij benieuwd wat jou deze week te wachten staat? Bekijk dan elke week hier je numerologische weekvoorspelling.

[premium-verder-lezen]Numerologie is een studie over de getallen in je leven. Het is een eeuwenoude wiskundige wetenschap die gebaseerd is op het idee dat het hele universum een systeem is dat te ontrafelen valt naar basiselementen: nummers. Gebeurtenissen en persoonlijkheden ontwikkelen zich niet in het wilde weg, maar hebben samenhang en betekenis. De getallen helpen ons om onszelf en de wereld om ons heen beter te begrijpen.

Numerologie werkt met cycli v

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien