Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Marco Borsato kampt met burn-out en legt werkzaamheden neer

Zanger Marco Borsato heeft een burn-out en legt hierom voor onbepaalde tijd zijn werkzaamheden neer. Dat laat concertorganisator Mojo weten.

Marco legt uit: “Wat ik doe is mijn lust en mijn leven maar ik merk nu dat ik er echt doorheen zit, dat de energie weg is en dat ik met een burn-out te maken heb. De impact van alles wat er de laatste jaren is gebeurd, heb ik toch niet in zijn geheel verwerkt. Ik heb langere tijd nodig om me weer helemaal op te laden voordat ik er weer vol voor kan gaan.”

Advertentie

Affaire

Marco heeft moeilijke jaren achter de rug. Hij zit maar liefst 30 jaar in het vak en heeft zowel pieken als dalen gekend. Zo kwam onlangs de affaire die de zanger zo’n 10 jaar geleden met Iris Hond had tijdens zijn huwelijk met Leontine in de publiciteit. De zanger gaf direct toe dat er inderdaad sprake was van een vriendschap die verder ging dan hij had voorzien en dat het van korte duur was. Leontine was destijds op de hoogte van de affaire.

Faillissement

Ook ging zijn bedrijf The Entertainment Group failliet in 2009. Dit is een van de zwartste bladzijdes uit zijn leven: “Ik moest na het faillissement naar huis rijden om aan mijn vrouw Leontine te vertellen dat alles wat ik had gespaard weg was.” Ook voor zijn kinderen was het een zware tijd: “Je kinderen krijgen links en rechts dingen mee en vragen zich af van: is mijn bed nog wel mijn bed? Je kan dat niet eens garanderen, omdat je niet weet of je je huis nog wel hebt.”

Herstel

Marco geeft aan in alle rust te willen werken aan zijn herstel. Het is nu tijd om de ellende die hij de afgelopen jaren voor zijn kiezen heeft gekregen écht te gaan verwerken.

De mooiste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Shownieuws. Beeld: Brunopress

Memoires van een maîtresse – Deel 51: “Mondje dicht hè, ook tegen Eva”

kapitein

Sabine genoot volop van de aandacht van de Kapitein. Hij stond spontaan op de stoep en gooide al zijn talenten op tafel. Of beter, het aanrecht. Toen hij bij vertrek zijn horloge liet liggen, besloot Sabine haar lippen stijf op elkaar te houden. Zou ze het lot zo een handje kunnen helpen?

Telefoon uit en naar bed. Oh, wat een loeder ben ik toch ook. Zou hij het al doorhebben? De volgende ochtend word ik wakker door de bel. Het is half 9 en de Kapitein staat voor de deur. “Hee!” lach ik schaapachtig. “Wat een verrassing!” Zijn humeur is duidelijk niet zo zonnig als h

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien