Mooie gatenplant: Monstera Deliciosa voor slechts € 22,95

Zoek binnen:

Marco Borsato geeft toe: "Ik had een verhouding"

Marco Borsato is al 22 jaar getrouwd met zijn Leontine, maar blijkt 10 jaar geleden een scheve schaats te hebben gereden. De zanger geeft donderdag toe: “Ik had 10 jaar geleden een verhouding met pianiste Iris Hond.” Dit meldt Privé.

Marco legt in de verklaring uit dat de affaire speelde ten tijde van het faillissement van zijn bedrijf TEG, waardoor hij flink in de financiële problemen raakte. Leontien zou achter de affaire zijn gekomen, maar het stel bleef wel bij elkaar.

Advertentie

Geruchten
De geruchten over de vermeende verhouding van Marco Borsato en pianiste Iris Hond gingen al langere tijd rond. Bronnen van Privé melden dat de verhouding pas dit jaar stopte, maar dat ontkent de zanger. “Er is inderdaad sprake van een vriendschap geweest, die verder ging dan ik had voorzien. Deze situatie was echter van zeer korte duur”, verklaart hij.

Korte verhouding
Hij legt uit hoe de verhouding 10 jaar geleden begon. “Samen konden wij goed praten over wat er in onzer beider levens gaande was. Een bijzondere band zoals deze tussen twee mensen kan ontstaan in een bepaalde fase in je leven”, aldus Marco. Toch bleven hij en zijn vrouw Leontien bij elkaar

Sterker dan ooit
“Leontine en ik zijn onszelf en elkaar in die tijd weliswaar soms even kwijt geweest, maar gelukkig zijn wij elkaar nooit echt verloren. Het besef hoeveel wij van elkaar houden en het kritisch naar onszelf blijven kijken heeft ons, na een huwelijk van inmiddels 22 jaar, sterker gemaakt dan ooit”, verklaart Marco Borsato tegenover Privé.

 

View this post on Instagram

 

Wij hebben nooit onder stoelen of banken gestoken dat het faillissement destijds niet alleen zakelijk, maar ook persoonlijk een zware wissel op ons heeft getrokken (zoals o.a. besproken in de documentaire “Marco Borsato, Meer Dan Ik Alleen”). In die tijd, inmiddels zo’n tien jaar geleden, is er inderdaad een vriendschap geweest die verder ging dan ik had voorzien. Deze situatie was echter van zeer korte duur. Leontine en ik zijn onszelf en elkaar in die tijd weliswaar soms even kwijt geweest, maar gelukkig zijn wij elkaar nooit echt verloren. Het besef hoeveel wij van elkaar houden en het kritisch naar onszelf blijven kijken heeft ons, na een huwelijk van inmiddels 22 jaar, sterker gemaakt dan ooit. Wij zien dit echter als een privé kwestie en zouden het op prijs stellen als onze privacy en die van onze kinderen hierin worden gerespecteerd. Leontine en Marco Borsato #DeTelegraaf

A post shared by Marco Borsato (@borsato) on

De laatste nieuwtjes, tips en trends in je mailbox? Meld je aan voor de gezelligste nieuwsbrief van Nederland!

Bron: Privé. Beeld: ANP

 

 

Speel hier de snackpuzzel van zondag 19 januari gratis

snackpuzzel

Premium

Ook deze zondag 19 januari hebben we weer een nieuwe gratis kruiswoordpuzzel voor je. Je vindt ‘m terug in jouw Bewaarlijst en hebt 7 dagen om de hersenkraker op te lossen. Veel plezier!

[minipuzzel]

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien