Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Marco Borsato geeft toe: "Ik had een verhouding"

Marco Borsato is al 22 jaar getrouwd met zijn Leontine, maar blijkt 10 jaar geleden een scheve schaats te hebben gereden. De zanger geeft donderdag toe: “Ik had 10 jaar geleden een verhouding met pianiste Iris Hond.” Dit meldt Privé.

Marco legt in de verklaring uit dat de affaire speelde ten tijde van het faillissement van zijn bedrijf TEG, waardoor hij flink in de financiële problemen raakte. Leontien zou achter de affaire zijn gekomen, maar het stel bleef wel bij elkaar.

Advertentie

Geruchten
De geruchten over de vermeende verhouding van Marco Borsato en pianiste Iris Hond gingen al langere tijd rond. Bronnen van Privé melden dat de verhouding pas dit jaar stopte, maar dat ontkent de zanger. “Er is inderdaad sprake van een vriendschap geweest, die verder ging dan ik had voorzien. Deze situatie was echter van zeer korte duur”, verklaart hij.

Korte verhouding
Hij legt uit hoe de verhouding 10 jaar geleden begon. “Samen konden wij goed praten over wat er in onzer beider levens gaande was. Een bijzondere band zoals deze tussen twee mensen kan ontstaan in een bepaalde fase in je leven”, aldus Marco. Toch bleven hij en zijn vrouw Leontien bij elkaar

Sterker dan ooit
“Leontine en ik zijn onszelf en elkaar in die tijd weliswaar soms even kwijt geweest, maar gelukkig zijn wij elkaar nooit echt verloren. Het besef hoeveel wij van elkaar houden en het kritisch naar onszelf blijven kijken heeft ons, na een huwelijk van inmiddels 22 jaar, sterker gemaakt dan ooit”, verklaart Marco Borsato tegenover Privé.

 

View this post on Instagram

 

Wij hebben nooit onder stoelen of banken gestoken dat het faillissement destijds niet alleen zakelijk, maar ook persoonlijk een zware wissel op ons heeft getrokken (zoals o.a. besproken in de documentaire “Marco Borsato, Meer Dan Ik Alleen”). In die tijd, inmiddels zo’n tien jaar geleden, is er inderdaad een vriendschap geweest die verder ging dan ik had voorzien. Deze situatie was echter van zeer korte duur. Leontine en ik zijn onszelf en elkaar in die tijd weliswaar soms even kwijt geweest, maar gelukkig zijn wij elkaar nooit echt verloren. Het besef hoeveel wij van elkaar houden en het kritisch naar onszelf blijven kijken heeft ons, na een huwelijk van inmiddels 22 jaar, sterker gemaakt dan ooit. Wij zien dit echter als een privé kwestie en zouden het op prijs stellen als onze privacy en die van onze kinderen hierin worden gerespecteerd. Leontine en Marco Borsato #DeTelegraaf

A post shared by Marco Borsato (@borsato) on

De laatste nieuwtjes, tips en trends in je mailbox? Meld je aan voor de gezelligste nieuwsbrief van Nederland!

Bron: Privé. Beeld: ANP

 

 

Columnist Hans: “Het nadeel van gespreksnarcisten? Ze vréten energie”

Hans

Hans Verstraaten is journalist en schrijft elke week over de kleine én grote dingen in zijn leven. Deze week: gespreksnarcisten.

Gespreksnarcisme, ik had er nog nooit van gehoord. Een gespreksnarcist is iemand die gedurende een gesprek alleen maar over zichzelf wil spreken. Nu ik wist wat het was, moest ik meteen aan mijn buurvrouw Annemieke denken. Vorige week moest ik uitwijken voor een auto, waarbij ik van mijn fiets viel en mijn voet verstuikte. Dat liep een beetje moeilijk. “Wat heb jij nou?”, vroeg Annemieke, toen ik haar huis voorbij strompelde. “Van mijn fiet

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien