Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Marco en Leontine Borsato zijn uit elkaar

Marco en Leontine Borsato zijn uit elkaar. Via Facebook laat de zanger weten dat het tweetal een punt achter hun relatie heeft gezet.

“Na een huwelijk van meer dan 20 jaar hebben we met pijn in onze harten besloten om uit elkaar te gaan”, laat Marco via een verklaring op Facebook weten.

Advertentie

Affaire

“We zijn dankbaar voor de mooie jaren die ons samen zijn gegeven. We vragen iedereen om ons en de kinderen rust en privacy te geven om dit te kunnen verwerken.” Leontine deelt hetzelfde bericht op haar Instagram.

Er gingen al een tijdje geruchten dat er een eventuele scheiding aan zat te komen. Dit zou te maken hebben met de affaire van de zanger met Iris Hond. In januari liet Marco weten met een burn-out thuis te zitten.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Leontine Borsato (@leontineborsato) op

Liefde op het tweede gezicht

Marco en Leontine leerden elkaar 23 jaar geleden kennen en het was liefde ‘op het 2e gezicht’. Leontine vertelde ooit in een interview met Libelle dat ze allebei nog in een relatie zaten toen ze elkaar leerden kennen. Bij de 2e ontmoeting waren ze allebei weer vrijgezel en toen sloeg de vonk écht over. “Na 3 maanden vroeg Marco me ten huwelijk”, vertelde ze. Op 22 mei 1998 gaven ze elkaar het jawoord in Venetië. Enkele maanden later werd hun eerste zoon Luca geboren. In 2001 kregen ze nog een zoon, Senna, en in 2002 dochter Jada.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Facebook. Beeld: Brunopress

Presentator Harm Edens: “Van tegenslag word ik strijdlustig”

Harm Edens - Libelle.nl

Premium

Dat het rare tijden zijn, kan Dit was het nieuws-presentator Harm Edens (58) eigenlijk niet meer horen. Hij maakt zich grote zorgen over de wereld, al ziet hij ook lichtpuntjes. Een gesprek over de liefde, het vaderschap en humor in tijden van crisis.

Als klein kind kwam Harm Edens erachter dat als je wat aarde en een eikel in een zelfgekleid potje duwt, daar wat water bij doet en de bovenkant afdekt met plastic, er een plantje uitkomt. En dat dat plantje een eikenboompje kan worden. “Ik vond dat magisch, ben meteen overal in mijn omgeving van die Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien