Mamma Mia! Ontvang tot € 20,- voordeel per kaart t/m 31 mei

Zoek binnen:

Marjolein uit 'Heel Holland bakt' deelt vervelend nieuws

Marjolein van Till, die het in 2017 tot de finale van Heel Holland bakt schopte, deelt vervelend nieuws op Facebook. Er is ingebroken in haar bakwinkel. 

“Hier word je toch heel verdrietig van”, schrijft ze bij foto’s van de puinhoop die de dieven in de zaak achterlieten.

Advertentie

Rotgevoel
Haar bakwinkel in het Utrechtse Ameide is nog niet eens officieel open: samen met collega’s is ze nog volop bezig om het op te bouwen. Gelukkig zijn er geen grote of waardevolle spullen weg, maar de schrik zit er natuurlijk goed in bij Marjolein. “Wat een rotgevoel geeft het. En veel gedoe. (…) Mijn plekje waar ik samen met anderen zo hard voor werk, opengebroken en overhoop gehaald. Wat zijn er toch ook waardeloze mensen op de wereld.”

Opening 
Marjolein heeft uiteraard aangifte gedaan bij de politie. Ze is boos en verdrietig, maar zit gelukkig niet bij de pakken neer. De officiële opening van haar winkel is op zaterdag 15 april, maar achter de schermen wordt er al volop gewerkt. “Er staan morgen gewoon weer bestellingen, dus ik ga alles opruimen, schoonmaken en gewoon weer verder”, laat Marjolein weten in een filmpje op Instagram.

Met vanavond de finale van #heelhollandbakt op tv moet ik natuurlijk weer denken aan hoe wij erbij stonden, ruim een jaar geleden. Wat een avontuur was het en wat was het heerlijk relaxt om het dit jaar weer gewoon vanaf de bank te mogen volgen 😉 voor mij was meedoen aan heel Holland bakt de start van een nieuwe carrière, het heeft me geholpen om mijn dromen waar te maken. Ik heb nu gewoon mijn eigen winkel! De finalisten succes wensen met de finale heeft niet zo veel zin, want die is natuurlijk al geweest 😉 wel wens ik jullie, @nicolebakt, @anna.bakt en @maroeskafood heel veel succes en plezier met alles wat de komende tijd op jullie pad zal komen, ik hoop dat het jullie ook zal helpen dromen waar te maken. De plek waarop je eindigt maakt daarbij niet uit. @emmabauling zei tegen mij tijdens de opnames van onze finale dat je niet hoeft te winnen om een winnaar te zijn. Ik antwoordde met ‘ja’ maar begreep op dat moment eigenlijk niet wat ze bedoelde en voelde alleen de knagende teleurstelling van een tweede plaats. Nu snap ik het des te meer en ben ik trotser dan ooit op wat ik bereikt heb 😊 #heelhollandbakt #hhb #npo1 #smaaktnaarmeer #bakken #taart #cake #spektakelstuk #dromenwaarmaken #carriereswitch #eigenzaak #koffiezaak #trots #watbaktmarjolein #debakplaats

Een bericht gedeeld door Marjolein van Till (@watbaktmarjolein) op

Iedere dag de best gelezen berichten van Libelle in je mailbox? Meld je aan voor de nieuwsbrief! 

Bron: Facebook Wat bakt Marjolein. Beeld: Omroep Max 

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien