Ontdek Drenthe! Boek nu met 40% korting>

Zoek binnen:

Blij babynieuws voor Bram en Patty uit 'Married at First Sight'

Bijzonder nieuws voor het gelukkige Married at First Sight-koppel Bram en Patty. Het stel trouwde 4 jaar geleden tijdens het programma en verwachten nu hun eerste kindje samen.

Bram en Patty ontmoetten elkaar tijdens hun deelname aan het bijzondere datingprogramma op RTL4. In 2015 gaven ze elkaar het jawoord en 4 jaar na dato zijn ze nog steeds hartstikke gelukkig samen.

Advertentie

Babynieuws
De 41-jarige Bram en de 35-jarige Patty zijn in de wolken met het babynieuws. Tijdens de uitzending van RTL Boulevard zondagavond, maakten ze het blijde babynieuws bekend. Ook lieten ze al weten dat hun eerste kindje een meisje wordt. Wanneer Patty precies uitgerekend is, is nog onbekend.

Married at First Sight
In het programma Married at First Sight is worden kandidaten aan elkaar gekoppeld, op basis van allerlei fysieke en psychologische onderzoeken. Wetenschappers besluiten uiteindelijk wie er het beste bij elkaar passen en in het huwelijksbootje moeten stappen. Maandagavond begint het nieuwe seizoen van Married at First Sight.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: AD. Beeld: RTL.

Tessel Tindert: “Hij noemde mijn dochter Julie een lekker wijf”

Als ik thuis kom na mijn bezoek aan Taco blijkt mijn opnameapparaatje niet gewerkt te hebben. Maar ik vind het niet erg, ik moet er eerlijk gezegd niet aan denken om deze avond nog eens te beluisteren.

Ik schenk een groot glas wijn in, schud wat nootjes in een bakje en laat het bad vollopen. In het warme water laat ik Taco letterlijk van me afglijden. Ik overdenk de avond, de vier maanden dat ik met hem heb gedate, zijn leugens, zijn bedrog, mijn gevoel over hem. Zou ik nu niet in bad zitten, dan zou ik God op mijn blote knoeien bedanken dat hij me niet verliefd op deze man

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien