Exclusieve artikelen en onbeperkt puzzelen voor € 2,99 per maand

Zoek binnen:

Kijkers 'Married at first sight' hebben vooral medelijden met déze kandidaat

Ruim een miljoen mensen zaten zondagavond aan de buis gekluisterd voor Married at first sight. Er gebeurde weer een hoop, maar kijkers hebben het vooral over twee kandidaten in het bijzonder.

Slechte start
Waar de liefde er bij sommige stellen al meteen vanaf spat, wil het bij Ronald en Monique niet erg vlotten. Op de grote dag kon er slechts een zuinig kusje vanaf, en al gauw liet Monique weten dat het ‘anders was dan ze had verwacht’. Dat beloofde niet veel goeds, maar wellicht dat de huwelijksreis naar Mallorca zou helpen om een vonkje te doen overslaan tussen de twee.

Advertentie

Niet verliefd
Eenmaal op het Spaanse eiland gaat die hoop in rook op. Tijdens het eerste diner vertelt Monique dat het haar broer opviel hoe haar glimlach langzaam verdween toen ze de trouwzaal binnenliep. Ze vindt dat je liefde ‘moet voelen van je kruin tot je tenen’. Dat voelt ze (nog) niet, en ze is bang dat het ook niet gaat komen. Daarnaast mist ze seksuele aantrekkingskracht. Ronald wil het graag nog een kans geven, maar de bom lijkt al gebarsten.

Kijkers vinden het jammer dat Monique er niet voor openstaat om het te proberen. Dat is immers hoe het programma in elkaar steekt. Op Twitter klinkt vooral medelijden voor Ronald:

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Twitter. Beeld: RTL

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien