Hoe sterk is jullie relatie? Doe hier de test>

Zoek binnen:

Gekwetste 'Married at first sight'-deelnemer Ronald verliest geloof in liefde

Zondagavond werd de laatste aflevering van Married At First Sight uitgezonden. Traditiegetrouw blikte presentator Peter van der Vorst terug met de deelnemers. Het huwelijk van Ronald en Monique verkeerde in zwaar weer en dat ontging de kijker thuis ook niet.

In de uitzending staan Ronald en Monique voor een lastige keuze. Want blijft het pas getouwde stel bij elkaar, of gaan ze na een kort huwelijk toch scheiden?

Advertentie

Married At First Sight
Tijdens de start van Married At First Sight was voornamelijk Monique niet erg open tegenover haar match Ronald. Terwijl de deskundigen van het programma haar aanraadden niet te snel te oordelen, was ze gedurende de hele huwelijksreis met Ronald niet écht positief. Bij terugkomst zag ze in dat ze een fout had gemaakt, en wilde Monique opnieuw beginnen.

Gekwetst
Voor Ronald was het kwaad toen al geschied, wat het een lastige start van hun huwelijk maakte. Tijdens de terugblik met Peter van der Vorst vertelt Ronald: “Het was een heel mooi begin. Maar ik ben zo gekwetst de eerste paar dagen, dat was onbeschrijfelijk. Misschien was het dan wel allemaal anders gelopen, maar nu niet.”

Scheiden
Het is voor de kijker thuis geen verrassing dat de 2, slechts 5 weken na hun trouwdag, besluiten om de scheidingspapieren te ondertekenen. Ronald geeft Monique nog wel wat liefdesadvies mee: “Stel jezelf in een volgende relatie meer open”.

De kijker thuis staat aan de zijde van Ronald en heeft het flink met de gekwetste man te doen. Dat blijkt al snel aan de reacties op Twitter:

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard. Beeld: RTL. 

Art Rooijakkers: “Ik was totaal niet op het vaderschap voorbereid”

Art Rooijakkers Libelle

Presentator Art Rooijakkers (44) heeft niet stilgezeten tijdens de lockdown: hij schreef De eeuw van mijn dochters. In dit boek beschrijft hij hoe de wereld eruit zal zien als zijn nu driejarige dochters Puk en Keesje volwassen zijn.

Als Art Rooijakkers om 9.00 uur ’s ochtends arriveert, heeft hij al een uur getraind in de sportschool. Dat doet hij een paar keer per week. De presentator wil fit blijven, niet in de laatste plaats

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien