Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Gekwetste 'Married at first sight'-deelnemer Ronald verliest geloof in liefde

Zondagavond werd de laatste aflevering van Married At First Sight uitgezonden. Traditiegetrouw blikte presentator Peter van der Vorst terug met de deelnemers. Het huwelijk van Ronald en Monique verkeerde in zwaar weer en dat ontging de kijker thuis ook niet.

In de uitzending staan Ronald en Monique voor een lastige keuze. Want blijft het pas getouwde stel bij elkaar, of gaan ze na een kort huwelijk toch scheiden?

Advertentie

Married At First Sight
Tijdens de start van Married At First Sight was voornamelijk Monique niet erg open tegenover haar match Ronald. Terwijl de deskundigen van het programma haar aanraadden niet te snel te oordelen, was ze gedurende de hele huwelijksreis met Ronald niet écht positief. Bij terugkomst zag ze in dat ze een fout had gemaakt, en wilde Monique opnieuw beginnen.

Gekwetst
Voor Ronald was het kwaad toen al geschied, wat het een lastige start van hun huwelijk maakte. Tijdens de terugblik met Peter van der Vorst vertelt Ronald: “Het was een heel mooi begin. Maar ik ben zo gekwetst de eerste paar dagen, dat was onbeschrijfelijk. Misschien was het dan wel allemaal anders gelopen, maar nu niet.”

Scheiden
Het is voor de kijker thuis geen verrassing dat de 2, slechts 5 weken na hun trouwdag, besluiten om de scheidingspapieren te ondertekenen. Ronald geeft Monique nog wel wat liefdesadvies mee: “Stel jezelf in een volgende relatie meer open”.

De kijker thuis staat aan de zijde van Ronald en heeft het flink met de gekwetste man te doen. Dat blijkt al snel aan de reacties op Twitter:

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard. Beeld: RTL. 

Libelle’s grote maanhoroscoop: álles over liefde en relaties

maanhoroscoop-libelle-liefde-relaties

Premium

Naast een zonneteken hebben we allemaal ook een maanteken. De maan belicht vooral de emotionele kant van ons leven en karakter.

Welk maanteken ben ik?

Binnen de astrologie kennen de meesten van ons wel hun zonneteken. We zijn een Ram, Stier, Tweelingen, Kreeft, Leeuw, Maagd, Weegschaal, Schorpioen, Boogschutter, Steenbok, Waterman of Vissen omdat de zon op onze geboortedag in dat dierenriemteken stond. Om meer te leren over onze emotionele kant is het belangrijk om te weten in welk teken de maa

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien