Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Martien Meiland over mogelijkheid van derde seizoen: “Daar is nog helemaal geen sprake van”

Na het winnen van een Gouden Televizier-Ring lijkt een derde seizoen van ‘Chateau Meiland’ een logische stap, maar volgens Martien is daar op dit moment nog helemaal geen sprake van. In een interview op Radio Veronica laat de flamboyante gastheer weten dat het gezin momenteel andere prioriteiten heeft.

“We gaan eerst lekker het tweede seizoen afkijken en daarna zien we wel,” aldus Martien.

Advertentie

Toe aan rust
Dat er nog helemaal geen plannen klaarliggen voor een derde seizoen, heeft volgens Martien vooral te maken met de drukte. “We willen ook weer een beetje rust. Het is niet alleen de serie, maar het legt zo’n druk op je. Ik was blij dat we hier om negen uur op bed lagen.”

Ander verhaal
Zijn dochter Maxime lijkt er echter anders over te denken. Zij vertelde onlangs nog dat er wel degelijk wordt gesproken over een derde seizoen van Chateau Meiland, maar dat er nog niks concreets is. “We gaan nu even onze rust pakken.”

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: RTL Boulevard. Beeld: Talpa 

Tessel Tindert: “Na een paar minuten kijk ik om en raak ik in paniek”

Robert

Robert en ik gaan naar een hotelletje in Noordwest-Frankrijk waar we eerder zijn geweest. In Picardië, aan de monding van de Somme, de rivier waarbij in de Eerste Wereldoorlog zo bloedig is gevochten.

Daar lagen de loopgraven van waaruit miljoenen Franse, Engelse en Duitse jongens de dood in werden gejaagd. ‘Schuldig landschap’, zeg ik tegen Robert als we er bijna zijn. Links en rechts strekken zich lappendekens van gele korenvelden en groene weiden met witte koeien uit tegen een decor van zachtglooiende heuvels. Robert kijkt me niet-begrijpend aan.

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien