Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Martien Meiland reageert in 'Ranking the stars' hilarisch op déze prangende vraag 

Martien Meiland heeft één grote passie: wijnen. Maar heeft de pretletter daarnaast nog meer hobby’s? In Ranking the stars geeft hij goudeerlijk antwoord.

Hij vindt eigenlijk he-le-maal niks leuk. Zelfs op vakantie gaan niet.

Advertentie

‘Laat me met rust’
Als de andere Ranking the stars-deelnemers het in een sneakpeek van de aflevering van zondagavond over sporten hebben, richt presentator Paul de Leeuw zich tot de flamboyante Martien. Of hij ook van sport houdt? “Ik hou helemaal niet van sport, laat me met rust”, antwoordt de Chateau Meiland-ster. Skiën ook niet? “Veel te koud.” Duiken? “Waarom zóu ik?” Een nudistencamping dan? “Ik hou niet van bloot.”

Martien houdt van wijn 
Als collega cabaretier Steven Brunswijk aan hem vraagt waar hij dan wél van houdt, antwoordt Paul ad rem: “Wijn.” En daar kan Martien alleen maar om gniffelen, want het is stiekem de onmiskenbare waarheid. Nou ja, naast zijn liefde voor zijn vrouw en kinderen en hun chateau in Frankrijk dan.

De nieuwe aflevering van Ranking the stars is zondag om 20.30 uur te zien op RTL 4.

Van deze producten wordt iedere wijnliefhebber blij: 

Iedere dag de best gelezen berichten van Libelle in je mailbox? Meld je aan voor de nieuwsbrief! 

Bron: RTL Boulevard. Beeld: Olivier Thijssen (RTL)

Tessel Tindert: “Zou hij mij ook geld afhandig hebben willen maken?”

Met een bonkend hoofd en een uitgedroogde mond word ik wakker van bouwvakkers die in de binnentuin met een gillende zaag aan het werk zijn. Ik trek mijn dekbed over mijn hoofd.

Ik wil slapen, ik wil er niet zijn, ik wil weg uit mijn lichaam dat beurs en pijnlijk aanvoelt alsof ik in elkaar ben geslagen. Terwijl ik luister naar het gejank van de zaag, denk ik aan de vorige avond. Doris, Julie en ik hebben toen David/Taco was vertrokken 2 flessen wijn soldaat gemaakt en ik heb zelfs een sigaret van Doris gerookt terwijl ik al 15 jaar ben gestopt. Ik kan mezelf wel voor mijn h

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien