Nu 50% korting op 6-delige pannenset in verschillende kleuren!

Zoek binnen:

Martien Meiland deelt hilarisch filmpje over zijn passie voor wijn

Dat Martien Meiland een grote passie heeft voor wijn, dát weten vaste kijkers van realityserie Chateau Meiland wel. Op Instagram deelt de BN’er maandag een hilarisch filmpje, waarmee hij nogmaals onderstreept dat hij en wijn een heel goede relatie hebben.

Martien Meiland schittert met zijn ex-vrouw en dochters in het realityprogramma Chateau Meiland, dat op SBS6 wordt uitgezonden. Het 2e seizoen van het programma is in de maak.

Advertentie

Wijnen
Door zijn uitspraak “wijnen, wijnen, wijnen” is de extravagante tv-persoonlijkheid door ongeveer heel Nederland in de armen gesloten. Martien Meiland deed de uitspraak niet zomaar, want de man is gek op wijn. Dat blijkt wederom uit een video die hij maandag op Instagram plaatst.

Video Martien Meiland
In de video zie je Martien en zijn dochter een bestelling doen bij fastfoodrestaurant McDonald’s. Maar dat gaat niet volgens plan. Want wanneer Martien zijn drankje wil bestellen en er geen wijn op het menu staat, wil hij regelrecht naar huis gaan. “Dan hoef ik niks”, moppert hij.

Reacties
Onder de hilarische video stromen de reacties binnen. “Jeetje, ik herken mezelf hierin!”, schrijft iemand. Een andere volger reageert lachend: “Hahaha, ik ga hier echt stuk om.” Weer iemand anders is het volkomen met Martien eens: “Ik wil ook wijn bij de McDonalds!”

 

View this post on Instagram

 

Gillen!!😂

A post shared by Martien Meiland (@martienmeiland) on

De laatste nieuwtjes, tips en trends in je mailbox? Meld je aan voor de gezelligste nieuwsbrief van Nederland! 

Bron: Instagram. Beeld: ANP

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien