Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

Martien uit ‘Ik Vertrek’ opnieuw getrouwd met ex-vrouw

Martien Meiland, die vooral bekend is vanwege zijn deelname aan het programma ‘Ik Vertrek’, is maandag voor de tweede keer in het huwelijksbootje gestapt met zijn ex-vrouw, Erica Renkema.

Ook laat hij aan RTL Boulevard weten dat hij en Erica weer een Frans avontuur aangaan.

Advertentie

Onafscheidelijk
Ondanks Martien’s coming out en de scheiding van het stel, kunnen de twee toch niet zonder elkaar. “Wij houden van elkaar en zijn tot het besef gekomen dat we toch nooit met een ander zullen trouwen”, legt Martien uit.

Juridische voordelen
Waarna hij daar aan toevoegt: “En weet je, we kunnen eigenlijk niet zonder elkaar.” Volgens Martien, die eerder al samen met Erica een b&b in Frankrijk runde, is het ‘juridisch gezien’ toch ook wel heel handig, omdat ze binnenkort opnieuw gaan emigreren naar Frankrijk. Samen met Erica en dochter Maxime zal hij daar een chambres d’hôtes starten.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Telegraaf. Beeld: ANP

Maartje en de meisjes deel 57: “Het is zo fijn wat je doet, Vera”

Maartje

Tijdens haar derde rondje rennen deze week, loopt Maartje Vera tegen het lekkere lijf. Samen sprinten ze naar Vera’s huis voor een verrukkelijke smoothie, maar blijkbaar is dat niet het enige dat ze in petto heeft.

Ze heeft twee smoothies in haar hand en alleen een badjas aan. Onschuldig kijken heeft geen zin meer, want we voelen allebei wel wat er gaat gebeuren. Dat vind ik ook zo leuk aan Vera. Durf. Ze laat duidelijk zien dat ze me wil en dat vind ik woest aantrekkelijk. Glunderend stapt ze met smoothies en al de douche binnen.

“Om je vingers bij af te likken”,

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien