Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Martijn Krabbé deelt gezinsfoto met zijn nieuwe verloofde

Martijn Krabbé heeft genoten van zijn vakantie. Of, zoals hij het zelf noemt: zijn ‘famkantie’.

Met zijn zoons, dochters en zijn verloofde Deborah was het een mooie zomer. Aan de achtergrond van de foto te zien was het gezin in Parijs.

Advertentie

Martijn bedankt zijn gezinnetje: ‘Bedankt voor de fijne tijd samen! Love you all!’, schrijft hij op Instagram. Wanneer het stel gaat trouwen, is nog niet bekend. Martijn lijkt in ieder geval zeker van zijn zaak. ” Dit wordt in ieder geval de laatste keer dat ik trouw. Deze vrouw laat ik nooit meer gaan.” Hij kan niet wachten: “Het is vooral zo fijn dat mijn ouders dit nog in goede gezondheid mogen meemaken. Dat is het mooiste dat er is.”

Met zijn ex-vrouw Amanda was Martijn twee keer getrouwd. Samen hebben ze vier kinderen: zoons Bickel en Achilles en dochters Jasmijn en Michelle.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Dank voor de heerlijke #famkantie lieverds!!! Love you!!! @bickel_krabbe @michellekrabbe @jasmijn_krabbe @achilles_de_god @deborahwietzes

Een bericht gedeeld door Martijn Krabbé (@martijn_krabbe) op

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Instagram. Beeld: ANP

Zo ziet deze week (7 juli t/m 13juli) eruit volgens jouw numeroscoop

Numeroscoop

Er is een gloednieuwe week aangebroken. Dus tijd voor een nieuwe numerologische weekvoorspelling. Ben jij benieuwd wat jou deze week te wachten staat?

Numerologie is een studie over de getallen in je leven. Het is een eeuwenoude wiskundige wetenschap die gebaseerd is op het idee dat het hele universum een systeem is dat te ontrafelen valt naar basiselementen: nummers. Gebeurtenissen en persoonlijkheden ontwikkelen zich niet in het wilde weg, maar hebben samenhang en betekenis. De getallen helpen ons om onszelf en de wereld om ons heen beter te begrijpen.

Numerologie werk

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien