Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Martijn Krabbé getrouwd met zijn grote liefde Deborah

Martijn Krabbé straalt van oor tot oor. De presentator laat met een blije foto op Instagram weten dat hij in het huwelijksbootje is gestapt met zijn grote liefde Deborah.

De The Voice-presentator en Deborah maakten in augustus 2018 wereldkundig een relatie te hebben. Met sinterklaasavond datzelfde jaar ging Martijn op zijn knieën.

Advertentie

Trouwfoto Martijn Krabbé
Op Instagram plaatst Martijn Krabbé een foto waarop hij met zijn kersverse vrouw Deborah te zien is. Veel laat hij niet zien van hun trouwkleding, maar als je goed kijkt kun je een klein stukje van Deborahs trouwjurk zien. Het pak van Martijn is donkerblauw en voorzien van een corsage.

Felicitaties
Bij de stralende foto schrijft Martijn: “We zijn getrouwd!!!!!!!! Lang leve de liefde!!!! I love you forever.” De felicitaties stromen binnen. Marco Borsato schrijft: “Gefeliciteerd maatje” onder de foto en presentatrice Lieke van Lexmond reageert met “Liefde liefde liefde”. Ook Quinty Trustfull wenst het bruidspaar geluk met de woorden: “Jaa, gefeliciteerd lieverds.”

 

View this post on Instagram

 

We zijn getrouwd!!!!!!!! Lang leve de liefde!!!! I love you forever. 💕@parcbroekhuizen @brndrz

A post shared by Martijn Krabbé (@martijn_krabbe) on

De laatste nieuwtjes, tips en trends in je mailbox? Meld je aan voor de gezelligste nieuwsbrief van Nederland! 

Bron: RTL Nieuws. Beeld: ANP

Columnist Hans: “Het nadeel van gespreksnarcisten? Ze vréten energie”

Hans

Hans Verstraaten is journalist en schrijft elke week over de kleine én grote dingen in zijn leven. Deze week: gespreksnarcisten.

Gespreksnarcisme, ik had er nog nooit van gehoord. Een gespreksnarcist is iemand die gedurende een gesprek alleen maar over zichzelf wil spreken. Nu ik wist wat het was, moest ik meteen aan mijn buurvrouw Annemieke denken. Vorige week moest ik uitwijken voor een auto, waarbij ik van mijn fiets viel en mijn voet verstuikte. Dat liep een beetje moeilijk. “Wat heb jij nou?”, vroeg Annemieke, toen ik haar huis voorbij strompelde. “Van mijn fiet

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien