Anastasia de musical: nu tot € 25,- voordeel per kaart

Zoek binnen:

Martijn Krabbé getrouwd met zijn grote liefde Deborah

Martijn Krabbé straalt van oor tot oor. De presentator laat met een blije foto op Instagram weten dat hij in het huwelijksbootje is gestapt met zijn grote liefde Deborah.

De The Voice-presentator en Deborah maakten in augustus 2018 wereldkundig een relatie te hebben. Met sinterklaasavond datzelfde jaar ging Martijn op zijn knieën.

Advertentie

Trouwfoto Martijn Krabbé
Op Instagram plaatst Martijn Krabbé een foto waarop hij met zijn kersverse vrouw Deborah te zien is. Veel laat hij niet zien van hun trouwkleding, maar als je goed kijkt kun je een klein stukje van Deborahs trouwjurk zien. Het pak van Martijn is donkerblauw en voorzien van een corsage.

Felicitaties
Bij de stralende foto schrijft Martijn: “We zijn getrouwd!!!!!!!! Lang leve de liefde!!!! I love you forever.” De felicitaties stromen binnen. Marco Borsato schrijft: “Gefeliciteerd maatje” onder de foto en presentatrice Lieke van Lexmond reageert met “Liefde liefde liefde”. Ook Quinty Trustfull wenst het bruidspaar geluk met de woorden: “Jaa, gefeliciteerd lieverds.”

 

View this post on Instagram

 

We zijn getrouwd!!!!!!!! Lang leve de liefde!!!! I love you forever. 💕@parcbroekhuizen @brndrz

A post shared by Martijn Krabbé (@martijn_krabbe) on

De laatste nieuwtjes, tips en trends in je mailbox? Meld je aan voor de gezelligste nieuwsbrief van Nederland! 

Bron: RTL Nieuws. Beeld: ANP

Speel hier de snackpuzzel van zaterdag 25 januari gratis

snackpuzzel

Premium

Ook deze zaterdag 25 januari hebben we weer een nieuwe gratis kruiswoordpuzzel voor je. Je vindt ‘m terug in jouw Bewaarlijst en hebt 7 dagen om de puzzel op te lossen. Succes!

[minipuzzel]

 

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien