Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Martijn Krabbé krijgt flinke sneer van zijn puberdochter

Martijn Krabbé geniet van een heerlijke herfstwandeling op het strand met zijn gezin. De presentator besloot een gezellig familiekiekje op Instagram te plaatsen, maar daar is zijn dochter Jasmijn absoluut niet blij mee.

Martijn post de foto waarop hij met zijn dochter Jasmijn, zoon Achilles en zijn kersverse vrouw Deborah te zien is. Op het strand van Bloemendaal aan Zee maken zij een herfstwandeling met de hond. Bij de foto schrijft hij: “Herfst op het strand! Uitwaaien zonder een zuchtje wind… #honduitlaten #bloemendaalaanzee”

Advertentie

Jasmijn haalt uit
Dochter Jasmijn is hier helemaal niet blij mee en reageert bij de foto: “Jezus papa waarom moet je altijd de foto’s uitkiezen waar ik zo lelijk op sta!” Door de volgers van Martijn wordt zijn jongste dochter gerustgesteld. Zo reageert iemand: “Je bent een prachtige dame, Jasmijn. Daar mag je nooit aan twijfelen.” Ook zegt een volger tegen Martijn: “Wat een herkenbare reactie, dat zegt mijn dochter ook altijd tegen mij.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Herfst op het strand! Uitwaaien zonder een zuchtje wind… #honduitlaten #bloemendaalaanzee @deborah_krabbe_wietzes @jasmijn_krabbe @achilles_de_god

Een bericht gedeeld door Martijn Krabbé (@martijn_krabbe) op

De laatste nieuwtjes, tips en trends in je mailbox? Meld je aan voor de gezelligste nieuwsbrief van Nederland! 

Bron: Instagram. Beeld: ANP

Maartje en de meisjes – deel 38: “Schat? Als ik nou echt bi ben, wil je dan ook nog met me trouwen?”

voel je je

Een vraag van Liesbeth zet Maartje flink aan het denken. De vrouwenliefde uit haar leven schrappen voelt niet goed. Maar wat wil ze dan wel?

Jochem en ik maken een avondwandeling terwijl de kinderen in bad zitten. “We leggen onszelf wel op bed hoor mam,” riep Nine stoer. Ik vind het heerlijk nu de kinderen groter en zelfstandiger worden.

“Hoe voel je je?” vraag ik aan Jochem.

“Eh, goed. Hoezo?” Hij kijkt

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien