Italiaans leren tassen van € 329,- voor € 79,95

Zoek binnen:

Martijn Krabbé krijgt flinke sneer van zijn puberdochter

Martijn Krabbé geniet van een heerlijke herfstwandeling op het strand met zijn gezin. De presentator besloot een gezellig familiekiekje op Instagram te plaatsen, maar daar is zijn dochter Jasmijn absoluut niet blij mee.

Martijn post de foto waarop hij met zijn dochter Jasmijn, zoon Achilles en zijn kersverse vrouw Deborah te zien is. Op het strand van Bloemendaal aan Zee maken zij een herfstwandeling met de hond. Bij de foto schrijft hij: “Herfst op het strand! Uitwaaien zonder een zuchtje wind… #honduitlaten #bloemendaalaanzee”

Advertentie

Jasmijn haalt uit
Dochter Jasmijn is hier helemaal niet blij mee en reageert bij de foto: “Jezus papa waarom moet je altijd de foto’s uitkiezen waar ik zo lelijk op sta!” Door de volgers van Martijn wordt zijn jongste dochter gerustgesteld. Zo reageert iemand: “Je bent een prachtige dame, Jasmijn. Daar mag je nooit aan twijfelen.” Ook zegt een volger tegen Martijn: “Wat een herkenbare reactie, dat zegt mijn dochter ook altijd tegen mij.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Herfst op het strand! Uitwaaien zonder een zuchtje wind… #honduitlaten #bloemendaalaanzee @deborah_krabbe_wietzes @jasmijn_krabbe @achilles_de_god

Een bericht gedeeld door Martijn Krabbé (@martijn_krabbe) op

De laatste nieuwtjes, tips en trends in je mailbox? Meld je aan voor de gezelligste nieuwsbrief van Nederland! 

Bron: Instagram. Beeld: ANP

Speel hier de snackpuzzel van zondag 23 februari gratis

snackpuzzel

Premium

Zin in een puzzel? Waag je dan aan deze gratis snackpuzzel van zondag 23 februari – gewoon lekker online. Je vindt ‘m terug in jouw Bewaarlijst en je hebt 7 dagen om de snackpuzzel op te lossen. Succes!

[minipuzzel]

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien