Ontdek Drenthe! Boek nu met 40% korting>

Zoek binnen:

Kijkers genieten van intiem gesprek en chemie tussen Matthijs en Beau

Donderdagavond schoof Matthijs van Nieuwkerk aan in de extra lange uitzending van Beau. De 2 televisiemakers blikten onder meer terug op 15 jaar DWDD en de gekke afscheidsuitzending van het razend populaire programma. Kijkers genoten intens van de chemie tussen de heren.

Eerder die dag kreeg Matthijs van Nieuwkerk de Zilveren Nipkowschijf uitgereikt. Deze prestigieuze televisieprijs ontving de presentator vanwege 15 seizoenen DWDD, dat dankzij de ‘tomeloze ambitie en energie een blijvende invloed heeft gehad op het televisielandschap’. Beau haalt er tijdens het gesprek een aantal bijzondere fragmenten uit die 15 jaar bij.

Advertentie

Een kaal aju

Ook spreken de heren uitgebreid over de laatste DWDD-uitzending. Die was op 27 maart en zag er door de coronacrisis anders uit dan verwacht – en vooral gehoopt. Matthijs geeft eerlijk toe: “Daar hadden we ons iets anders bij voorgesteld. Het was een heel kaal aju. Aan het eind van de uitzending kregen we van een klein clubje applaus. Toen had ik het wel even te kwaad.”

De presentator geeft toe dat het helemaal niet erg was in het licht van alles wat er op dat moment aan de hand was. Maar het vloog hem toch aan. “Ik kon niet eens fatsoenlijk afscheid nemen van mijn redacteuren”, aldus Matthijs.

Prachtige televisie

Kijkers genieten volop van het openhartige gesprek tussen de 2 heren. Twitter stroomt vol met lovende reacties. Teksten als ‘prachtige televisie’ en ‘ geweldige uitzending’ klinkt het. “Dit mag van mij nog 2 uur duren”, schrijft iemand. En hij is absoluut niet de enige:

Heb je het nieuwe Libelle Puzzelboek al? Gegarandeerd uren puzzelplezier tijdens de vakantie:

Libelle Puzzelen
Libelle Puzzelen
€ 2,95
Haal nu in huis

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Twitter. Beeld: RTL

Lees meer

20 vragen aan Coen Verbraak: “Grootste blunder? Mijn interview met Herman Brood”

Coen-Verbraak-libelle

Coen Verbraak (54) is journalist en programmamaker. In april verscheen zijn boek Oorlogskinderen en onlangs werd zijn serie over Srebrenica uitgezonden. Coen is gescheiden en vader van zoon Tobias (13).

Waarom moeten we Oorlogskinderen lezen?
“Het zijn veertien portretten van mensen die kind waren in de Tweede Wereldoorlog en voor wie de oorlog levenslang bepalend is gebleken. Kinderen van foute ouders en verzetshelden, joodse

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien