Italiaans leren tassen van € 329,- voor € 79,95

Zoek binnen:

Matthijs van Nieuwkerk reageert op ophef over zijn 'nieuwe zomerkapsel'

Iedereen heeft het opeens over de lange lokken van ‘De wereld draait door’-presentator Matthijs van Nieuwkerk (56).

Hij verschijnt namelijk op televisie met een wel héél blonde en wilde haardos. Bovendien is het behoorlijk lang, zijn haar. En dat houdt de gemoederen bezig. Experts laten al weten dat ze vinden dat hij het zo snel mogelijk een stukje korter moet laten knippen.

Advertentie

Spoeling of niet
Het is duidelijk: de presentator kan wel lachen om de commotie die is ontstaan. Hij reageert met dít antwoord: “En wat een schitterend uitzicht was dat gisteravond over de vrolijke twitterzee, en wat kwamen er een goede grappen voorbij. Een hilarisch stormpje. Morgen is de opwinding weer voorbij en mijn haar weer iets grauwer, want zo’n Italiaans zomersouvenir van zon en zee verschiet helaas snel van kleur weet ik uit ervaring. In oktober is dat weer zo grauw als een stoeptegel. Ik zou deze pret natuurlijk met een kleurspoeling kunnen verlengen, dat zou dan mijn allereerste zijn en ik acht de kans daarop niet zo bijster groot. Maar goed, zeg nooit nooit, ik heb nog twee blonde weken om daarover na te denken.”

En zijn ‘oude’ look:

Iedere dag (gratis!) de best gelezen berichten van Libelle in je mailbox? Meld je aan voor de Daily Update!

Bron: AD. Beeld: ANP

Thelma: “Ik trouwde opnieuw met mijn ex-man”

Trouwen

Premium

Thelma (60) en Gabrie Jansen (60) trouwden jong en kregen samen 3 kinderen. Het huwelijk strandde en bijna 20 jaar lang hadden ze nauwelijks contact. Tot vorig jaar, toen ze tijdens een verjaardag naast elkaar op de bank belandden en tussen hen - tot  ieders verrassing - de vonk opnieuw oversloeg. Afgelopen zomer gaven ze elkaar voor de tweede keer het jawoord. "We zijn nooit gestopt met van elkaar houden."

Thelma: “Op onze trouwkaart staat: ‘Loved you yesterday, love you still, always have and always will’. Zo voelen we dat allebei. We zijn nooit gestopt me

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien