Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Koningin Máxima en prinses Amalia zijn het oneens (vóór de camera)

Het is nogal wat, de hele dag op je best zijn op Koningsdag. Want elk moment zijn er tientallen camera’s op je gericht. Op beeld bleek even dat Máxima en Amalia (15) ook maar gewoon moeder en puberdochter zijn, als Máxima haar dochter -voor het oog van de draaiende camera’s- corrigeert. 

De verslaggever van Shownieuws stelde een vraag aan de koninklijke familie: “Kun je je eigenlijk voorbereiden op Koningsdag?”. Eigenlijk heel weinig, antwoordde Amalia, die trouwens behoorlijk de lucht ingeschoten is, stellig. Waarop Máxima haar dochter bevreemd aankijkt: “Dat is helemaal niet waar! Jij hebt alles over de stad Amersfoort gelezen, je hebt zelfs spiekbriefjes gemaakt.”

Advertentie

Een trotse moeder die wel even wil laten weten dat haar dochter hartstikke goed geleerd heeft. Ai, maar dat is niet zo stoer mama, toch? De echte tiener schudt dit natuurlijk uit haar losse pols 😉

Dit bericht bekijken op Instagram

Hilarisch! Moeder en dochter zijn het even niet eens: “Dat is helemaal niet waar!”🤣🧡🇳🇱 #royal #koningsdag #shownieuws

Een bericht gedeeld door Shownieuws (@shownieuwssbs6) op

Best een mooi inkijkje in hoe het er thuis bij de Oranjes aan toegaat. Meer beelden van dit interview vind je bij Shownieuws.

Máxima’s meest verrassende Koningsdagconcert-outfits door de jaren heen? Dat weet Josine! 

De mooiste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Shownieuws. Beeld: ANP

Tessel Tindert: “Zou hij mij ook geld afhandig hebben willen maken?”

Met een bonkend hoofd en een uitgedroogde mond word ik wakker van bouwvakkers die in de binnentuin met een gillende zaag aan het werk zijn. Ik trek mijn dekbed over mijn hoofd.

Ik wil slapen, ik wil er niet zijn, ik wil weg uit mijn lichaam dat beurs en pijnlijk aanvoelt alsof ik in elkaar ben geslagen. Terwijl ik luister naar het gejank van de zaag, denk ik aan de vorige avond. Doris, Julie en ik hebben toen David/Taco was vertrokken 2 flessen wijn soldaat gemaakt en ik heb zelfs een sigaret van Doris gerookt terwijl ik al 15 jaar ben gestopt. Ik kan mezelf wel voor mijn h

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien