Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

Koningin Máxima steekt ondernemers hart onder de riem met speciale videoboodschap

Koningin Máxima heeft vrijdag, op de Dag van de Ondernemer, een speciale videoboodschap voor alle ondernemers in Nederland. Máxima laat weten dat ze het fantastisch vindt hoe ondernemers elkaar steunen tijdens de coronacrisis.

“We hebben allemaal een zwaar jaar achter de rug”, begint Máxima haar virtuele boodschap. “U als ondernemer werd op de proef gesteld. U had de ene dag een mooi, groeiend bedrijf en plotseling veranderde alles en werd het schipperen. Net die omzet halen, net genoeg liquiditeit om te leven en je medewerkers zekerheid te bieden.”

Advertentie

Innoveren

In de video vertelt Máxima dat ze ziet dat ondanks de financiële krapte veel bedrijven blijven innoveren. “Ik hoop dat als deze pandemie voorbij is we allemaal kunnen zeggen: ‘We moesten thuisblijven, maar onze ondernemers zijn zeker niet stil blijven zitten’. Ik wens u wijsheid, positiviteit en met name heel veel energie om met alle ontwikkelingen door te kunnen gaan, zodat we écht succesvol uit deze pandemie kunnen komen’, sluit de koningin haar videoboodschap af.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Vorsten (@vorsten_nl)

Hoe koningin Máxima zich met haar kleding inzet voor duurzaamheid:

Meer lezen over royals? Bestel dan de Libelle Royal:

Libelle Royal Zomer editie
Libelle Royal Zomer editie
€ 7,95
BEKIJK

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Instagram. Beeld: Brunopress, Instagram

Lees meer

Maartje en de meisjes deel 57: “Het is zo fijn wat je doet, Vera”

Maartje

Tijdens haar derde rondje rennen deze week, loopt Maartje Vera tegen het lekkere lijf. Samen sprinten ze naar Vera’s huis voor een verrukkelijke smoothie, maar blijkbaar is dat niet het enige dat ze in petto heeft.

Ze heeft twee smoothies in haar hand en alleen een badjas aan. Onschuldig kijken heeft geen zin meer, want we voelen allebei wel wat er gaat gebeuren. Dat vind ik ook zo leuk aan Vera. Durf. Ze laat duidelijk zien dat ze me wil en dat vind ik woest aantrekkelijk. Glunderend stapt ze met smoothies en al de douche binnen.

“Om je vingers bij af te likken”,

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien