Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Máxima maakt indruk in Jordanië met haar tomeloze energie én mooie outfit

Koningin Máxima is voor de VN op werkbezoek in Jordanië. Ze kwam daar maandag aan en haalde meteen een opvallende outfit uit haar koffer.

Máxima is in Jordanië om als speciaal pleitbezorger van de VN te bekijken hoe de toegang tot financiële diensten in dit land is. Op basis van deze indrukken adviseert ze later de Jordaanse regering. Een belangrijke taak waar ze haar aandacht bij moet houden. Maar daar had ze gisteren geen problemen mee. Toen ze aan het einde van de dag een kopje Arabische koffie aangeboden kreeg, zei ze: “Ik heb er geloof ik wel acht gehad.”

Outfit
Máxima maakte niet alleen indruk met al haar energie, ze zag er ook weer uit om door een ringetje te halen. Onze koningin droeg een geruite pantalon met een coltrui en een lang gilet in dezelfde kleur:

Advertentie

Net als Maxima? Shop hier onze favorieten:

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: AD.nl. Beeld: ANP

Jan, Jaap en Robin van 3JS: “Genieten van het moment is noodzaak geworden”

3JS

De afgelopen maanden lag zo’n beetje alles stil, maar niet bij 3JS. Midden in coronatijd bracht de Volendamse band een gloednieuw album uit. Opgenomen met een kersvers derde bandlid, Robin – uiteraard ook een Volendammer – wiens tweede naam gelukkig wél met een J begint.

Een voor een melden de leden van 3JS zich bij het kantoor van hun management, boven een kapsalon in een Volendamse winkelstraat, het dorp waar de drie heren wonen. Hier hebben we afgesproken voor het interview waarna we naar Marken gaan voor de fotoshoot. Aan de muren hangen gouden en platina platen

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien